'Tayini cennete çıktı' AĞLATAN PAYLAŞIM

'Tayini cennete çıktı' AĞLATAN PAYLAŞIM

Dün makamında tayin isteyen bir trafik polisi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Altuğ Verdi'nin kardeşi Volkan Verdi'den duygusal bir paylaşım geldi.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, dün makamında tayin isteyen bir trafik polisi tarafından silahlı saldırıya uğradı ve şehit oldu.

Verdi'nin şehit haberi tüm Türkiye'yi yasa boğarken, kardeşi Volkan Verdi'den duygusal bir paylaşım geldi.

Volkan Verdi'nin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

Verdi paylaşımında, 'Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni târîhe desem, sığmazsın. Ailemizin gözbebeği canım abim Altuğ Verdi'nin tayini cennete çıktı. Allah'ım seni şehitlik mertebesinde ağırlasın. Adını, namını, karakterini, sevgini sonsuza kadar yaşatacağım' ifadelerini kullandı.

volkan-verdi-paylasim-siyasetcafe.jpg

TÖREN DÜZENLENDİ

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için bugün sabah saat 09.00’da Valilik önünde bir tören düzenlendi.

Törende Verdi'nin eşi ve kızı ile birlikte, annesi, babası ve Rize'ye gelen diğer yakınları hazır bulundu. 

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya da katıldı Törende yapılan konuşmaların ardından Altuğ Verdi'nin naaşı, uçakla Mersin’e uğurlanacak. Şehit Emniyet Müdürü Mersin'de ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

toren-duzenlendi-siyasetcafe.png

Törende konuşan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, şunları söyledi: 

'Bugün burada dün öğlen saatlerinde meslektaş görünümlü katilin hainin kurşunlarıyla yüreği millet sevdasıyla dolu pırıl pırıl mütevazi halkla kaynaşmış Rize’nin genç emniyet müdürü Altuğ Verdi için toplanmış bulunuyoruz.

Bizim inancımıza göre kötülüklere karşı savaşırken ölenler şehit olurlar. Şehit kardeşim genç ve yiğit kardeşim Altuğ Verdi’nin ailesine ve sevgili kızına şehit olmak istediğini ve onların buna hazırlıklı olmalarını tembih ettiğini ve öğütlediğini öğrendik.

O şehit olmak için hain bir kurşunu ya bir kalleş pusuyu, devletin içine sızmış hainlerin kahpe kurşununu ya da vatan savunmasında alacağı bir dost kurşununu bile hesaba katmıştı da bunca iş yoğunluğu arasında sorunlarını dinlediği, korumaya çalıştığı haklarını hukuklarını gözettiği evladı gibi gördüğü personellerinden birisinin kahpe kurşunuyla şehit olacağını hiç ama hiç hesaba katmamıştı.'

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.