TEM'de takla attı ve...

TEM'de takla attı ve...

TEM Otoyolu üzerinde Düzce çevresinde hareket halinde olan bir araç kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç takla attı ve... işte detaylar;

Bugün TEM Otoyolu üzerinde Düzce dolaylarında bir kaza meydana geldi. Hareket halinde olan bir araç kontrolden çıkarak takla atmaya başladı ve refüje girdi. Olayın yaşandığı esnada araçta olanlardan 6 kişinin yaralandığı bilgisi verildi.


TEM Otoyolu Düzce Küçük Melen mevkiinde meydana gelen kazadan bilgiler aktarıldı. Aktarılanlara göre araç, Bolu’dan Sakarya istikametine doğru yol almaktaydı. 35 AV 5340 plakalı aracı Ruhi K. kullanıyordu. Edinilen bilgilere göre; kaza sürücü Ruhi K.'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Kaza sonucu araç takla attı.  


Feci kazanın yaşanmasının ardından araç içinde bulunan Döndü K. ve Kerim E. taklanın etkisiyle araçtan fırlayarak ağır yaralandı. Araç içerisinde bulunan diğer şahıslar Ruhi K., Ayşe Ç., Hayrettin E. ve Fatma B. de  yaralandılar. Durumları ciddiyetini koruyan yaralılar sağlık ekiplerince tedavi edilmek üzere Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. 

ps.png


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Araç olay yerinden götürüldü.
 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.