Tokatçı patronun ifadesi ortaya çıktı "Nasihat vermek için..."

Tokatçı patronun ifadesi ortaya çıktı "Nasihat vermek için..."

Beşiktaş'ta ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle kadın personele defalarca tokat atan ve gözaltına alınan işadamı Şahin Şeker'in ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir eğlence mekanının bilet satış bölümünde görevli bir kadın ve bir erkek çalışan, iş yeri sahibi tarafından ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle defalarca tokat atılarak dayak yedi. Sosyal medyada da çok tepki çeken görüntünün ardından gözaltına alınan, mekanın sahibi adliyeye sevk edildi. Şüphelinin polise verdiği ifade ortaya çıktı.

Olay, 10 Nisan'da Beşiktaş’ta bulunan ünlü bir eğlence mekanında meydana geldi. İddialara göre, eğlence mekanında bilet satış masasında görevli Gaye Akıl ve Enver isimli iki kişi, saat 20.55 sıralarında mekana gelen iş yeri sahibi Şahin Ş. tarafından darbedildi. “Beni görünce ayağa kalkacaksınız” diyerek iki çalışanına tokat atmaya başlayan Şahin Şeker, çevrede bulunan diğer personellerin gözü önünde çalışanlarına sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu. Mekanın içinde başlayan darp, daha sonra mekanın dışına da yansıdı.

''TEHDİTLER SAVURDU''

Gaye Akıl’ın sosyal medya hesabından paylaştığı iddiaya göre iş yeri sahibi, “Bir daha buraya gelirseniz, sizi öldürürüm, ayaklarınızı kırarım” diye tehditler savurarak çalışanları dışarı çıkardı. Daha sonra Enver isimli çalışanı tokatlayarak mekanın önünden kovdu.

GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik kamerası görüntülerin haber bültenleri ve sosyal medyada yayılmasının ardından eğlence mekanı sahibi Şahin Şeker, bu sabah gözaltına alındı. Şahin Şeker, Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan şüphelinin, 10 Nisan'da yaşanan olayın ardından şikayet üzerine 11 Nisan'da gözaltına alınıp hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: NASİHAT VERMEK İÇİN GERİ DÖNDÜĞÜMDE 

Şahin Şeker'in emniyette polis ekiplerine verdiği ilk ifadede şunları söyledi, “Olay günü iş yerine girdiğim zaman sinirliydim. Bilet satış bölgesinden geçerken, Gaye Akıl'la kısa bir tartışma yaşadım ve oradan ayrıldım. Yaşananlara moralim çok bozuldu ve arkadaşlara nasihat vermek için geri döndüğümde bu iki kişinin alaycı tavırlarıyla karşılaştım. Bilet kesen Enver D. ile konuşmak istediğim sırada Gaye Akıl olaya karışarak müdahale etti. 

"KENDİMİ KAYBETTİM VE TATSIZ OLAYLAR YAŞANDI"

Bu sırada kendimi kaybettim ve bu tatsız olaylar yaşandı. Son zamanlarda şirkette meydana gelen maddi anlamdaki olumsuzlar tansiyon hastalığımı tetikledi ve ani öfke patlamaları yaşıyorum. Yaşananlar için çok üzgünüm. Bu olay dışında Gaye Akıl ve Enver D. ile ilgili şahsi bir husumetim bulunmuyor. Yaşananlardan pişmanım".

OLAYIN YAŞANDIĞI İŞLETMEDEN AÇIKLAMA

Dayak olayının yaşandığı işletmeden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

"Haberlere konu olan arkadaşımız Gaye Akıl, 5 yıldır yürüttüğü görevine halen devam etmektedir. Darp olayını gerçekleştiren Şahin Şeker, '...' markasının değil, sadece markanın bulunduğu Meydan Beşiktaş ve otopark alanının mülk sahibidir.

Gaye Akıl’ın maruz kaldığı çirkin şiddet olayının gerçekleştiği gece markamızı Meydan Beşiktaş projesinin içerisinden tamamen çekmiş bulunmaktayız. Personelimizin hukuksal süreçte her konuda yanındayız. Olayla ilgili hukuki süreç de şirket avukatımız tarafından yürütülmektedir."

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Gündeme bomba gibi düşen olayın anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, Şahin Şeker''in çalışanlarının bulunduğu masaya gelip bir anda tokat attığı görülüyor. Bir süre sonra aralarında tartışma devam ediyor ve köşeye kıstırdığı Gaye Akıl’a defalarca tokat attığı görülüyor. Videoda, daha sonra mekanın dışına çıkan Enver isimli çalışanına şiddet uygulamaya devam ettiği görülüyor.

İşte tokatçı işadamının utanç videosu: 

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.