Trump'ın Papazı hırsız çıktı

Trump'ın Papazı hırsız çıktı

Amerika Birleşik Devleti ile Türkiye arasında krize yol açan Papaz Brunson’un hırsız olduğu ortaya çıktı. İşte Papaz Brunson’un şok görüntüsü ve haberin ayrıntıları;

ABD’li Papaz Brunson’a ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Papaz’ın Irak hazinesinden altın çaldığı ortaya çıktı.

ABD ve Türkiye arasında krize yol açan Rahip Andrew Brunson'ın Amerikan'ın Irak işgali sırasında Irak hazinesinden altın çaldığı ortaya çıktı.

FETÖ ve PKK terör örgütleriyle işbirliği içinde olduğu gerekçesiyle tutuklanan ve ardından ev hapsine alınan Papaz Andrew Brunson nedeniyle Türkiye ve ABD arasından büyük bir kriz patlak vermişti. Brunson'ın serbest bırakılmasını talep eden ABD yönetimi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e yaptırım uygulamıştı. Bununla da yetinmeyen ABD, dolar üzerinden Türkiye ekonomisine saldırmıştı. Tüm dünyanın tepkisini çeken bu karar, Türkiye'nin akıllı hamleleri sonucu bertaraf edilmişti.

PAPAZ HIRSIZ ÇIKTI

Öte yandan Papaz Andrew Brunson ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. ABD'nin Irak İşgali sırasında özel kuvvetlerde görev yapan Papaz Brunson'ın Irak hazinesinden altın çaldığı öğrenildi.

brunson-004.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.