TSE ve TOBFED indirim protokolü imzaladı!

TSE ve TOBFED indirim protokolü imzaladı!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve Tüm Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) önemli bir işbirliğine imza attı. İşte detaylar;

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve Tüm Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) arasında önemli bir işbirliği protokolü imzalandı.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Ankara Bölge Müdürü Kürşat Bacanlı ve Tüm Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) Başkanı Serkan Bakırtaş arasında imzalanan protokol ile belgelendirme ve muayene hizmetlerinde TOBFED üyelerine TSE indirimli hizmet verecek.

TOBFED NEDİR?

TOBFED, otomobil, uçak, yat/tekne temizlik, bakım, koruma vale hizmet başlıklarında Türkiye'de kurulmuş olan ilk federasyon olma özelliği ile sektörel verimliliği arttırmak, sorunlara çözüm üretmek, hizmet kalitesini yükseltmek için topluma karşı olan sorumluluklarının bilincinde ve çevre dostu projeler üreterek hayata geçirmektedir.

Günümüzde rekabet, bilgi ve kalite standartlarının yükselmesi sonucu işletmelerin üstün becerilere sahip elemanlar istihdam etmek veya mevcut elemanlarını eğitmek yoluna gitmeleri gerekmektedir. TOFED bu açığı kapatarak, eğitim ve geliştirme programları ile nitelikli elemanlar yetiştirerek işletmelerin hedeflerine ulaşmalarına destek olmayı hedeflemektedir.

siyasetcafe.com

 

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.