TSK’dan son dakika operasyon açıklaması

TSK’dan son dakika operasyon açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtı’na ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Genelkurmay Başkanlığı, Afrin’de devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'na dair yazılı açıklama yaptı.

Planlandığı şekilde devam eden harekat kapsamında teröristlerin belirlenen 14 hedefinin havadan imha edildiği belirtilen açıklamada bugün etkisiz hale getirilen 21 teröristle birlikte hareket kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 811'e yükseldiği ifade edildi.

TSK’DAN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞÖYLE DENİLDİ:

"Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan 14 hedef imha edilmiştir. Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir. 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında bölgeden elde edilen bilgilere göre 21 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 811 olmuştur. Hava harekâtı ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen kara harekâtı planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum