Tükürülen pizzayı yedikten sonra mesaj geldi: “Pizzayı yeme!”

Tükürülen pizzayı yedikten sonra mesaj geldi: “Pizzayı yeme!”

Sipariş verdiği pizzaya tüküren kuryenin çalıştığı pizza şirketinin şantaj iddilarına maruz kalan müşteri açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;

Eskişehir’de, 24 Aralık’ta yaşanan olay da pizza dağıtımı yapan bir kurye, apartmanın içinde pizza kutusuna açarak içine tükürdü. O anları cep telefonu ile kaydeden kurye, apartmandaki güvenlik kameralarına yakalandı.

Pizzaya tüküren kuryenin çalıştığı firma tarafından, ‘ahlak ve iyi niyet kurallarına aykırılık’tan işine son verildiği belirtildi. Siparişi veren müşteri, pizzaya tüküren kurye’ye dava açtı. Olayın sonrasında İHA mikrofonlarına açıklama yapan Hüseyin Alyüz ve avukatı Kemal Sayılır’dan açıklama geldi.

ÜÇÜNCÜ DİLİMİ ISIRDIĞIMDA ‘PİZZAYI YEME’ DİYE MESAJ GELDİ

Mağdur Akyüz, “Bir pizza siparişi verdim gece saat 11.30’da. Telefonla konuştuğum bayan arkadaşla aramada sadece şöyle konuşma geçti, nasıl bir pizza istediğimi söyledim ve kendisi bana adres sordu. Ben yaklaşık7-8 yıldır aynı adreste oturuyorum. Adresi sorması üzerine bende, ‘Hanımefendi benim adresimin orada olması gerekiyor, neden adresim kayıtlı değil’ şeklinde bir soru sordum. Hanımefendi de böyle bir kaydın bulunmadığını, tekrar adresi istediğini söyledi. Benim kendileriyle konuşmam bu kadar. Yaşanılan olay bundan sonrasında başladı. Bizim binamızda her katta güvenlik kamerası var. Bina sahibinin yeğeni zaten binamızda 1’inci katta oturuyor. O arkadaşın dairesinde duruyor güvenlik kameraları. Bir hırsızlık, bir güvenlik zaafı olmaması nedeniyle binada o arkadaşın dairesinde duruyor. Sonra yukarı çıkarken birinci katta duraksamış bu pizzayı getiren kişi. Kameranın da çok yanıp sönmesinden dolayı da bir iki ses de duymuş 1’inci kattaki komşu. Kameraya yaklaştığında bir hareket yaptığını görmüş. Pizzayı açmış, içine tükürdüğünü görmüş. Sonra kapıyı açmış yukarı çıkmaya başlayınca yakalayamamış. Daha sonra arkasından bağırmış ‘Pizza kime geldiyse yemesin’ diye. Böyle bağırınca da ben 5’inci katta oturduğum için kendim duymuyorum. Daha sonra tekrar içeri girip kameradan tespit ediyor hangi kata çıktığını. Daha sonra pizzadan 1-2 dilim yedim. Tam üçüncü dilimi ısırdığımda bana mesaj geldi ‘Pizzayı yeme’ diye. Daha sonrasında indim aşağıya hayırdır ne oldu diye, görüntülere baktıktan sonra böyle bir şey ile karşılaştım” diye konuştu.

KURYENİN AVUKATLIĞINI YAPMIYORUZ

Sabah programlarında olayın şantaj olduğu yönünde iddilarda bulunulduğunu söyleyen Avukat Sayılır, "Sabah programlarında gördüğümüz üzere, bizim bu olayın şantaj olduğu yönünde insanlarda bir kanı oluştu. Sabah programlarında bunu dile getirdiler. Müvekkilim, pizzaya tükürülen şahsın kendisidir. Biz kuryenin avukatlığını yapmıyoruz. Biz kuryeye karşı da dava açtık. Orada insanlar, yanlış bilgilerle kamuoyunda yanlış kanı oluşturdu. Biz bunlardan dolayı da muzdarip olduk” dedi.

Son olarak, şantaj iddialarında bulunan sabah programlarını da araştırdıklarını belirten Avukat Sayılır, bunu düzeltmeleri için iletişime geçeceklerini belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.