Türk askerine 'Eşek' diyeni dövenler MHP'li çıktı

Türk askerine 'Eşek' diyeni dövenler MHP'li çıktı

Türk askerine söylediği sözler nedeniyle darp edilen Murat Alan'ı darp eden kişilerin MHP ile ilişkili oldukları öğrenildi.

Generallere yönelik sözleriyle gündeme gelen Yeni Akit Haber Müdürü Murat Alan'ı darp ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişinin, MHP ile ilişkili oldukları öğrenildi.

TSK'da görevli generallere yönelik ifadeleriyle tepki toplayan Yeni Akit Haber gazetesi Haber Müdürü Murat Alan'a saldıran 4 kişi tutuklandı.

mhp-siyasetcafe-001.jpg

Şüpheliler ifadelerinde, Ankara'da oturduklarını ve olaydan bir gün önce İstanbul'a geldiklerini belirtti. Saldırının planlı olmadığını iddia eden şüpheliler, yoldan geçerken Alan'ı gördüklerini, çıkan tartışma sonucu darp eylemini gerçekleştirdiklerini öne sürdü.

Cumhuriyet’in haberine göre; sosyal paylaşım hesaplarındaki açıklamaları, fotoğrafları ve yer bildirimleri saldırganların MHP ile ilişkili olduğuna işaret etti.

mhp-siyasetcafe10.jpg

Sanıklardan Bayram Gecimli'nin Facebook profilinde "Ankara Ülkü Ocakları'da çalışıyor" ifadesi yer alırken profil fotoğrafında ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin '06 MHP 01' plakalı makam aracının yanında çekilmiş görüntüsü bulunuyor.

mhp-siyasetcafe77.jpg

Facebook profiline bakıldığında, saldırganlardan Serdar Acar'ın 24 Haziran seçimlerinde MHP Ankara 2. Bölge Aday Adayı olduğu ve Genel Başkan Bahçeli ile çekilmiş fotoğrafı görülüyor.

Saldırganlardan Savaş Karaca'nın Facebook profilinde de Bahçeli ile çekilmiş fotoğrafı ve MHP Genel Merkezi'nden yer bildirimi yaptığı görüldü. Sanıklardan Ferhat Özcan'ın ise Abdullah Çatlı ve Alparslan Türkeş'i öven paylaşımlarının olduğu görüldü.

mhp-siyasetcafe1414.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum