Türk Konsolosluğu’na alçak saldırı

Türk Konsolosluğu’na alçak saldırı

Flaş Haber… PKK terör örgütü Türk Konsolosluğu’na alçak bir saldırı düzenledi. İşte şok saldırının ayrıntıları;

Brüksel’deki Türk konsolosluğuna, PKK terör örgütü yandaşları tarafından saldırı yapıldı.

Terör örgütü yandaşları tarafından boyanan konsolosluk camlarının temizliği devam ediyor. Terör örgütü PKK, Avrupa’da alçak ve hain eylemlerine, saldırılarına devam ediyor. Avrupa ülkeleri ise buna bir önlem almak yerine izlemeye devam ediyor. Son olarak Belçika’da Türk konsolosluğuna saldırıldı.

Belçika'nın Brüksel şehrindeki Türk konsolosluğuna sabah saatlerinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından bir saldırı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen saldırı hakkında soruşturma başlatılırken, örgüt yandaşları tarafından boyanan konsolosluk camlarının temizliği de devam ediyor.

Saldırıyla ilgili Brüksel Konsolosluğu’ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, terör örgütünün henüz saldırıyı üstlenmediği fakat güvenlik kameralarından saldırıyı gerçekleştirenlerin PKK mensubu olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

“İNFİALE NEDEN OLACAK BİR EYLEM”

Yapılan eylemin Türkiye ve Belçika basınında yer alacağını düşündüklerini ifade eden konsolosluk yetkilileri, “Halk arasında infiale sebep olacak bir olay değil, muhtemelen PKK üyelerinin yalnızca ses getirmek için planladıkları eylem. Yaşanan olay araştırılıyor, biz de ikinci bir saldırı gerçekleşmemesi için gerekli tedbirleri alıyoruz” diye konuştu.

Belçika'da faaliyet gösteren Türk sivil toplum kuruluşları da olaya karşı tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterdi ve Belçika yetkililerine konu hakkında daha hassas davranmaları yönünde çağrıda bulundu.

saldiri1-006.jpgsaldiri2-005.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.