Türk Polisi HDP'li vekile dersini verdi

Türk Polisi HDP'li vekile dersini verdi

Türk Polisi terörist cenazesine katılmak isteyen HDP’li vekile dersini verdi. İşte o anlar ve haberin ayrıntıları;

Polis şube müdürü, terörist cenazesine katılmak isteyen Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz’e tokat gibi yanıt verdi.

Diyarbakır'da, PKK'lı teröristin cenazesine katılmak isteyen ve aralarında HDP Milletvekili Saliha Aydeniz'in de olduğu gruba polis izin vermedi. Bunun üzerine sözde Milletvekili Saliha Aydeniz, polislere hakaretler de bulundu ve ‘korkak’ dedi. Bu sözler üzerine Polis Şube Müdürü olaya müdahale etti ve küstah vekile dersini verdi haddini bildirdi. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Milletvekili Aydeniz'in "Beni engelleyemezsiniz. Korkaklık yapıyorsunuz" sözleri üzerine şube müdürü, şunları söyledi:

"Milletvekiliyseniz milletvekilliğinizi bilin ve lütfen geri çekilin. Sen bu şekilde devletin memuruna bağıramazsın. Ben kamu görevlisiyim ve benim bulunduğum hiçbir yerde memuruma hakaret etmene müsaade etmem. Korkak sensin, müsaade etmiyorum. 'Halk' diyorsan halk orada. Madem halkını bu kadar çok düşünüyorsan Diyarbakır'ın bu kadar çok sorunu var, git onlarla ilgilen. Bu ülkenin maaşını alıyorsun, terör örgütü mensubunun cenazesine geliyorsun. Buraya gelip provokatörlük yapma. Terör örgütü mensubunun cenazesine almıyoruz."

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.