TÜRKAV Başkanı Korkmaz'dan Akşener'e çok sert sözler!

TÜRKAV Başkanı Korkmaz'dan Akşener'e çok sert sözler!

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki tartışmaya katıldı...

İP Genel Başkanı Meral Akşener’in geçtiğimiz Salı günü Partisinin TBMM Grup Toplantısında MHP’ye ve Genel Başkan Bahçeli’ye karşı söylediği ifadelere başlayan tartışmaya TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz da katıldı.

Korkmaz, 'Türk Milliyetçiliği ağır bir sorumluluk ve irade ister. Söz konusu Türk Devleti olunca çok yüksek seviyede bir olgunluk ortaya koymak gerekir. MHP Genel Başkanı ve Türk Milliyetçilerinin Lideri Devlet Bahçeli Beyefendinin Türk siyasetinde hem lider olarak hem de dava adamı olarak ortaya koyduğu kalite tüm kesimler tarafından takdirle karşılanmaktadır. Fakat siyasi olarak güdümlü bir tarzasahip olan Meral Akşener’in Sayın Bahçeli’ye karşı kullandığı ifadeler ve saldırılar onu suçüstü yakalatmıştır.Dünya Türk'e düşmanlık ederken Bayan Akşener ve avanesinin Türk milliyetçilerine düşmanlık etmesi nereye kulluk ettiklerini bize açıkça göstermiştir.  Bayan Akşener tahrik ederken genel başkan, cevap alırken de kadın ve mağdur oluyor. Bu riyakârlıktır. Kendini gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyoruz' dedi.

Akşener Eşittir Tahrik

İP Genel Başkanı Meral Akşener’in tahrik edici bir zihniyete sahip olduğunu yineleyen Korkmaz; 'Tahrik ederek sonuç almak isteyen bir zihniyete sahip, acil rehabilite edilmesi gerekiyor. Yoksa siyasi tarihimize çok farklı bir sıfatla geçecektir. Türk Milliyetçilerine saldırarak milliyetçi olduğunu ispatlayamazsınız. Akşener bunu yapıyor. O zaman biz de ona sorarız, seçimden sonra AK Parti ile çalışırız diyen siz değil misiniz? Lastik gibi esnemek, oraya buraya eğilmek bu değil de nedir? Siyasetimiz bu tip pespaye oyunlara kapalıdır. İP ve Bayan Akşener korosunun kustukları kin Türk milletinedir,ekmeye çalıştıkları fitne Türk milletinin geleceğinedir'  diye konuştu.

Başbakan Olamayınca Bocaladı

Açıklamasını, 'İP çakma CHP ve merdiven altı bir oluşumdur' diyerek sürdüren TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, 'siyasette dikkat çekmek, ilkeli ve dürüst adımlar atarak olur. Beklediğini ve kendisine vaat edileni bir türlü bulamayan Bayan Akşener’in önce başbakan olacağım, sonra da Cumhurbaşkanı olacağım hayalleri suya düşünce bocalaması çok normal. Kürsüsünde konuştuğu TBMM’nin bir üyesi bile olmadığı düşünülürse, içinde bulunduğu çaresizliği anlamak mümkün. Fakat ne olursa olsun haddi aşmamak, siyasi ahlak ve terbiye sınırları içinde kalmak önemlidir. Yetersizlikler ve bazı sendromlar profesyonel destek alınarak atlatılabilinir. Kendisine Ülkücü Memurlar olarak tavsiyemiz tedavi olması yolundadır. Yoksa siyasi tarihimiz kendisinden hiç de iyi bahsetmeyecek.' ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum