Türkiye geneli FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var 

Türkiye geneli FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var 

İzmir,  Manisa, Antalya, Gaziantep ve Tekirdağ illerinde yapılan FETÖ terör örgütü operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ’nün kripto haberleşme uygulaması ByLock’u kullandıkları tespit edilen şüphelilerine yönelik operasyon düzenlendi. 

İZMİR'DE FETÖ OPERASYONU 

Aralarında örgütün bankası Bank Asya’da hesap artışı bulunan şüphelilerin de olduğu 18’i hakkında gözaltı kararı verildi. 

Şüphelilerden 14’ü yakalandı. Öte yandan Ankara'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda tamamı görevde 34 asker hakkında gözaltı kararı verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü mensupları arasında kullandığı kripto haberleşme uygulaması ByLock'u kullandıkları ve örgütün bankası Bank Asya'da hesap artışlarının bulunduğu tespit edilen şüphelilere yönelik İzmir'de operasyon için düğmeye basıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda ByLock kullandıkları tespit edilen, ByLock içerikleri de olan 11 kişi ile Bank Asya artan hesap ya da aleyhlerinde beyan bulunan 7 kişi olmak üzere toplam 18 şüpheli hakkında operasyon düzenlendi.

BİR ÇOK İLDE AYNI ANDA FETÖ OPERASYONU


İzmir, Manisa, Antalya, Gaziantep ve Tekirdağ illerinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan eş zamanlı operasyonlarda şüphelilerden 14'ü yakalanarak gözaltına alındı.

34 ASKER HAKKINDA GÖZALTI KARARI

FETÖ'nün Kara Havacılık Komutanlığındaki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 3'ü helikopter pilotu 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.