İmamoğlu itiraf etti: Düne kadar terör örgütünün mesajıydı 

İmamoğlu itiraf etti: Düne kadar terör örgütünün mesajıydı 

FETÖ iddiaları ile anılan CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 'her şey güzel olacak' sözünün terör örgütü FETÖ'ye ait olduğunu itiraf etti. 

Adaylığından bugüne açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam eden CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu 'her şey güzel olacak' sözünün terör örgütü FETÖ'ye ait olduğunu itiraf etti. 

İmamoğlu bunun açıklarken 'FETÖ' kelimesini kullanmazken, ardından hemen olayı çevirerek daha önce de iddia ettiği gibi bu sözün bir çocuktan çıktığını söyledi. İmamoğlu, "Düne kadar terör örgütünün mesajıydı. Bunu 15 yaşındaki bir çocuk buluyor. ''Her şey çok güzel olacak Ekrem Abi'' diyor. Bundan daha güzel, daha organik bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı. 

'ERDOĞAN'IN MANEVİ KIZI' İDDİASI ADI ALTINDA PROPAGANDA 
 
Erdoğan'ın sözde manevi kızı olarak tanıtılan ve CHP'li İmamoğlu'na destek verdiği gerekçesiyle bıçaklandığı iddia edilen Göknür Damat'ın saldlrıyı düzenleyen kişi yada kişilerden şikayetçi olmaması durumu şüphelendirdi. 

Bu olayaı medyada yayılmasıyla birlikte CHP'li İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu soluğu Göknur Damat'ın yaşadığı Tekirdağ'da aldı. 
Kanser tedavisi gören, KOSGEB’ten çektiği kredi ile makyaj stüdyosu açan, kanserle mücadelesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da destek gören Göknur Damat, sözde İmamoğlu'na 20 TL destek oldu diye bıçaklandığı ortaya atıldı. Ancak Damat'ın kendisini bıçaklayan kişiden şikayetçi olmaması ise olayın şüpheli duruma düşürdü. 

imamoglusaidirikiz.jpg

DURUMDAN VAZİFE ÇIKARMAK İÇİN SÜRATLA TEKİRDAĞ'A GİTTİ

Durumdan vazife çıkarmak için süratla Tekirdağ'a giderek, ''Sürpriz bir şekilde Tekirdağ'dayız'' diyen İmamoğlu, ''Sevgili Göknur'u ziyaret geldik. Malumunuz üzücü bir olay yaşandı. Bu ve bunun gibi olaylar canımızı çok derinden sıkıyor.  Sağlığıyla ilgili mücadelesinde, bu ülkenin Cumhurbaşkanı'ndan çare aramış. Bu ne kadar güzel bir şey. Belki bunların etkisi altında kalan birileri yaptı, bilemem. Ama hepimizi üzen ve rahatsız eden bir olayla karşı karşıyayız" dedi. 

''BEN İBB'DE GÖREV YAPTIM"

Mazbatasını alır almaz ilk iş olarak belediye verilerini CHP'li isimleri yetkilendirerek kopyalattırmaya kalkışan İmamoğlu, "Ben, İBB'de görev yaptım. O dönem içerisinde, hiç kimsenin mevkiine, makamına dokunmadan, herkesten faydalanmanın adımlarını attım. Bu millet uyanacak. Bu Ekrem, Göknur meselesi değil, memleket meselesidir" dedi. 

 
"DÜNE KADAR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN MESAJIYDI"

CHP'li İmamoğlu'na 'Karşı kampanyanın adı da ''Daha güzel olacak' sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Düne kadar terör örgütünün mesajıydı. Bunu 15 yaşındaki bir çocuk buluyor. ''Her şey çok güzel olacak Ekrem Abi'' diyor. Bundan daha güzel, daha organik bir şey olabilir mi?"

imamoglu-hcgoeabi.jpg

"HER SABAH ELİMİ YÜZÜMÜ YIKADIĞIMDA AYNAYA BAKIP..."

İmamoğlu, ''Ben, bu sorumluluğun altından nasıl kalkarım'' diye dua ediyorum. Her sabah elimi yüzümü yıkadığımda aynaya bakıp birkaç dakika düşünüyorum. Bu bir sorumluluk. İnsanlar size sevgisini veriyor, beklentilerini anlatıyor. Göknur'un bana yaşattığı bir sorumluluk. Ben, buradan çıktığımda yol boyu onu düşüneceğim" dedi. 

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.