Türkiye'nin konuştuğu intiharın nedeni ortaya çıktı

Türkiye'nin konuştuğu intiharın nedeni ortaya çıktı

Siyanür içerek hayatına son veren genç iş kadınının intihar nedeni yazdığı mektupta ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde, siyanür içerek hayatına son veren genç iş kadınının intihar nedeni belli oldu.

İstanbul Kadiköy’deki evinde siyanür ve bazı kimyasal maddeleri karıştırarak içip hayatına son veren 45 yaşındaki Necla Köker’in intihar nedeni ortaya çıktı. Arkasında bir intihar mektubu bırakan genç kadının dolandırıldığı ve yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle hayatına son verdiği belirlendi.

Bir kimya şirketinin yönetim kurulu başkanlığını yapan Necla Köker, geçtiğimiz pazar günü apartman görevlisi Cafer K.’yı çağırıp bir mektup teslim etti. İddiaya göre, mektubu erkek arkadaşı Rafet Selçuk A.’ya vermesini istedi.

MEKTUPTA HER ŞEYİ ANLATTI

8 Mayıs günü, genç kadının evine giden Rafet Selçuk A., Köker’in yaşamına son verdiğini anladı. Polis ekiplerine durumu bildiren Rafet Selçuk A., olay yerine ambulans çağırdı. Genç kadın intihar etmeden önce bıraktığı mektupta, siyanür içtiğini, eve gireceklerin gerekli önlemleri almasını yazmıştı. Bunun üzerine olay yerine AFAD ekibi yönlendirildi.

EKONOMİK SORUNLARI VARDI

Savcılığın soruşturma başlattığı olayda, kadının yatağındayken yüzünde havlu bulunduğu ve yatak başında ise bir bardağın içinde siyanür ile hidroklorik asit (tuz ruhu) bulunduğu tespit edildi. Rafet Selçuk A.’nın, polise verdiği ifadede, “Pazar günü görüştük. Ankara’ya gideceğini söyledi. Ekonomik problemleri olduğunu belirtti. Sonra zarf geldi. Kapıcı arkadaşa pazar günü vermiş” dediği öğrenildi.

İNŞAAT İŞİNDE DOLANDIRILDI

Edinilen bilgiye göre, Necla Köker erkek arkadaşına yazdığı mektupta dolandırıldığını, bu yüzden de ekonomik açıdan düştüğü çıkmazı belirtti. Genç kadının anne ve babasından kendisine kalan mirasla bir inşaat işine girdiği ve dolandırıldığı belirtildi. İntihar sebebinin ekonomik sebepler olduğu öne sürülen genç kadının dolandırıldığı miktar henüz bilinmiyor.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.