Türkiye'ye bu etleri yediriyorlar! SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Türkiye'ye bu etleri yediriyorlar! SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Türkiye’ye gelen etlerin kesiminin yapıldığı söylenen mezbaha ile ilgili skandal görüntüler ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları;

Hayvan hakları savunucularının oluşturduğu Bağımsız Hayvan Topluluğu, Twitter hesabından Macaristan’da olduğu belirtilen bir mezbahadan şok görüntüler paylaştı.

Topluluk, paylaştığı videoya “Türkiye’nin de yurtdışından aldığı etlerin kesildiği Macaristan’daki mezbaha... Bu videoyu üzüntü ve öfke ile paylaşıyoruz. Mezbaha gerçeği budur. “İnsani kesim” diye bir şey yoktur. Medya size bunları göstermez, mezbahalar kent merkezi dışındadır. Bunu desteklememek elinizde!” notunu düştü.

kesim1.jpgkesim2.jpg

DOMUZ KESİMİ DE YAPILIYOR

Cumhuriyet gazetesi yazarı ve hayvan hakları savunucu Zülal Kalkandelen de, paylaşılan videoya bir yorumda bulundu. Kalkandelen, Türkiye’ye gelen etlerin de kesildiği mezbahada domuz kesimi yapıldığının da bildirildiğini belirterek, “Benim için tüm hayvanlar aynı. Hiçbirinin tırnağına bile dokunulmasını istemeyen biriyim ama merak edenler için bilgi: Aynı mezbahada domuz kesildiği bildiriliyor” dedi.

kesim3.jpg

İşte o skandal görüntüler:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.