TV8 satıldı mı? Acun Ilıcalı açıkladı

TV8 satıldı mı? Acun Ilıcalı açıkladı

"A&S Yatırım Holding, TV8'in yüzde 57'sini satın aldı" haberleri Acun Ilıcalı'yı harekete geçirdi, Ilıcalı konu ile ilgili tweet atarak açıklama yaptı.

 

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, "A&S Yatırım Holding, TV8'in yüzde 57'sini satın aldı" haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kanalımızı başarılı bulan ve doğru bir yatırım olarak görüp ciddi teklifler sunan bazı yatırımcılarla görüştüğümüz doğru. Ancak basında yer aldığı gibi imzalanmış bir satış veya ortaklık anlaşması söz konusu değil" dedi.

acun-son.JPG

Uğur Akkuş'un Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı A&S Yatırım Holding'in Hukuk departmanı yaptığı duyuruda, TV8'in yüzde 57'sini satın aldıklarını açıklamışlardı. Kanalın satışıyla ilgili haberlerin ardından tv8'in patronu Acun Ilıcalı kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kanalımızı başarılı bulan ve doğru bir yatırım olarak görüp ciddi teklifler sunan bazı yatırımcılarla görüştüğümüz doğru. Ancak basında yer aldığı gibi imzalanmış bir satış veya ortaklık anlaşması söz konusu değil. Böyle bir ortaklık gerçekleşirse bilgiyi anında paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın" dedi.

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.