Uçan Saray’la ilgili bomba iddia! ‘100 milyon dolara yenilenecek’

Uçan Saray’la ilgili bomba iddia! ‘100 milyon dolara yenilenecek’

Katar Emiri tarafından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’na hediye edildiği ileri sürülen VIP uçakla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar;

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü, Katar Emiri tarafından hediye edilen lüks uçakla ilgili açıklamalarda bulundu ve yeni iddialar ortaya attı.

Türk Lirası’nın 2018’de yüzde 40 oranında değer kaybettiğini ifade eden CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Türkiye’yi borca batırdılar. Türkiye sıcak para esiri oldu. Türkiye’de sıcak para ile ekonomiyi şişirmeyi tercih ettiler, gerçek üretime dayalı bir büyüme yapmak yerine. Neden? Çünkü tek adam hayali, tek adam arzusu gözlerini kör etti. Ciddi bir ekonomik problemler var ama diyor ki şimdi, ‘Bu kriz bizim krizimiz değil’. Sizin kriziniz değil çünkü siz kalktınız uçan saray almak için araştırma yaptınız.

UÇAN SARAYIN İÇİNİN YAPILMASI KAÇ LİRA?

Katar Emiri görünce demiş ki ‘Ben bu Türkiye’ye satmam hibe, hediye ederim 500 milyonluk dolarlık dünyanın en pahalı en lüks uçağını’. Türkiye’de insanlar çok büyük sıkıntı çekiyor; pazar yangın yerine dönmüş, aile bütçeleri perişan, yumurta fiyatı bir ayda yüzde 20 artmış, elektrik, doğalgaz fiyatları artmış, daha da artacak. ‘Bu kriz bizim krizimiz değil, biz kendimize uçan saray alalım’ diyorsunuz. Uçan sarayı vermişsiniz, boyatıyorsunuz şimdi. İçini de renove ediyorsunuz. Aldığımız bilgilere göre bu uçan sarayın renovasyonu, boyanması 100 milyon dolarmış. Bunu da soruyorum; bu uçan sarayın içinin yapılması, boyanması kaç liradır?” şeklinde konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.