'Ülkedeki sorunlar taban tabana zıt kişilerin bir araya geldiği bir dava ile çözülür'

'Ülkedeki sorunlar taban tabana zıt kişilerin bir araya geldiği bir dava ile çözülür'

SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, ülkede sorunların taban tabana zıt insanların bir araya gelerek müşterek bir dava ile çözüle bilineceğini iddia etti. 

Adıyaman ve Şanlıurfa'da HDP desteğiyle seçime giren Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Taban tabana zıt insanların bir araya gelerek müşterek bir davayı, özellikle ülkenin bütünlüğünü ve bağımsızlığını hedef alan çalışmalarda ittifak sağlayarak bütün güçlüklerin üstesinden gelinebileceğine inanıyorum. Sorunlarımız ancak böyle çözülür." dedi.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, "Her şeye rağmen, 'İman var ise imkan da vardır' diyen bir grup vatansever, büyük emeklerinin sonucunda TBMM'yi kurdular. TBMM milli ve manevi değerlerimiz üzerinde yükselen millet iradesinin yegane tecelligahıdır." diye konuştu.

ÜLKE SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ: TABAN TABANA ZIT KİŞİLERİN DAVASI

Karamollaoğlu, şunları söyledi: "Sağcısından solcusuna, muhafazakarından liberaline her düşünceden kişiler bu mecliste yer almıştır. Milli Mücadele'nin başarılı olmasında belkide en büyük etken bu yapı olmuştur. Toplumsal uzlaşma başka bir şekilde sağlanamaz. Taban tabana zıt insanların bir araya gelerek müşterek bir davayı, özellikle ülkenin bütünlüğünü ve bağımsızlığını hedef alan çalışmalarda ittifak sağlayarak bütün güçlüklerin üstesinden gelinebileceğine inanıyorum. Sorunlarımız ancak böyle çözülür."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.