Ülkü Ocakları'ndan çok sert açıklama: “Lidere saldıran karşılığını bulur”

Ülkü Ocakları'ndan çok sert açıklama: “Lidere saldıran karşılığını bulur”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Sosyal Medya hesabından bir dizi açıklalar yaptı. Ateş yaptığı açıklamada “Sabrımız taşarsa öfkemiz sert olur” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Sosyal Medya hesabından sert ve uyarıcı açıklamalar yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli aleyhinde sosyal medya’da bir saldırı kampanyası düzenlenmekte olduğunu ifade eden Sinan Ateş bununla ilgili sert uyarılarda bulundu.

Ateş; “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamalarla ilgili olarak sosyal medyada bir saldırı kampanyası düzenlenmekte olduğu görülmektedir” ifadeleri ile başlayan açıklamasında;

“Her zamanki gibi kökü ve kökeni belli bazı odaklardan yönlendirilen bu saldırılarda, güya Genel başkanımızın Kiliçdaroğlu’na saldırıyı desteklediği, savunduğu savı ileri sürülmektedir. Aklı kıt olana anlatmak, görmek istediği gibi görene göstermek zordur; ama yine de anlatalım” diye devam ederek,

“Genel Başkanımız, saldırıdan memnuniyet duyulmasının mümkün olmadığını ve olayın her yönüyle araştırılması gerektiğini sarih bir şekilde ifade etmiştir. Bunun yanında Liderimiz meselenin öteki boyutlarını da dikkate alan önemli ikazlar içeren bir açıklama yapmıştır.” ifadelerini kullandı.

SABRIMIZ TAŞARSA ÖFKEMİZ SEL OLUR

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Twitter hesabından verdiği mesajda “Ülkü Ocakları, Liderine yapılacak saldırılara misliyle cevap verecektir” ikazında bulunarak, “Sabrımız taşarsa öfkemiz sel olur” ifadelerini kullandı.

İŞTE ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI’NIN PAYLAŞIMLARI

sinan-ates.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum