Ümit Özdağ AK Partili avukata fena atarlandı

Ümit Özdağ AK Partili avukata fena atarlandı

ABD'deki Reza Zarrab kumpas davasının görüşüldüğü CNN’deki Tarafsız Bölge programda İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ “Amerikalıların ambargosunun delinmesi beni hiç ilgilendirmiyor. Umurumda değil!” dedi...

 

Özdağ, “Beni ilgilendiren şu: ‘Biz bu iyiliği İran derin devletine neden yapıyoruz?. Türk halkının, Türk üreticisinin, Türk fabrikatörünün, Türk köylüsünün kazanması gereken parayı neden Rıza Zarrab’a kazandırıyoruz?. Ve İran devletine kazandırıyoruz?” dedi.

 

Tarafsız Bölge programı devam ederken Zarrab kumpas davası ile ilgili İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ile AK Partili Avukat Mehmet Sarı arasında tartışma başladı.

 

Mehmet Sarı, Ümit Özdağ'ın konuşmasını kesmesi üzerine “Dinleme kapasitesi olmadığını milletimiz de biliyor, çünkü doğruları net ortaya koyunca zıplamaları çok doğal. 2013’de ne oldu?. FETÖ’ler aynı lafları söyledi” dedi.

 

Özdağ, bu sözlere atarlanarak Mehmet Sarı'ya ;"Beyefendi ben hiç zıplamam ama zıplatırım ha…Terbiyeli konuşalım beyefendi...Ben size herhangi bir imada bulunmadım…" dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.