Ümraniye’de korkunç olay! Kız arkadaşı yüzünden tartıştığı annesini öldürdü

Ümraniye’de korkunç olay! Kız arkadaşı yüzünden tartıştığı annesini öldürdü

İstanbul Ümraniye’de yaşanan olayda, 16 yaşındaki çocuk, kız arkadaşı nedeniyle tartıştığı annesini kafasına sopayla vurarak öldürdü.

45 yaşındaki Arzu Özkan, kız arkadaşı nedeniyle tartıştığı 16 yaşındaki oğlu tarafından kafasına sopa vurularak öldürüldü. 

Edinilen bilgilere göre, Ümraniye’nin Esenevler Mahallesi Firuze Sokağı’ndaki bir apartmanın 2’inci katında yaşayan Arzu Özkan’ın evinden seslerin gelmesi üzerine komşuları polisi aradı. Olay gerine gelen sağlık ve polis ekipleri Arzu Özkan’ın cansız bedenini buldu. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Arzu Özkan’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Özkan’ı öldüren şüpheli ya da şüphelilerin belirlenmesi için sokakta bulunan binalara ait güvenlik kameralarının kayıtları incelenmeye başlandı. Ayrıca, olay yeri inceleme ekipleri tarafından sokaktaki çöp kutularında da arama yapıldı.

Özkan’ın komşuları, eve giren hırsızların bu cinayeti işlemiş olabileceğini iddia etti.

arzu-ozkan.jpg

Polis, maktülün eşi Serdar Özkan ve 16 yaşındaki oğlunu, ifadelerini almak için Ümraniye Polis Merkezi’ne götürdü. Arzu Özkan’ın oğlu, ilk ifadesinde, evden birini çıkarken gördüğünü, annesinin de yerde hareketsiz yattığını söyledi.

Görevlilerin şüphelenmesi üzerine tekrar ifadesine başvurulan 16 yaşındaki çocuk, kız arkadaşı nedeniyle annesi ile tartıştıklarını, evdeki sopayla başına vurduğunu itiraf etti. 

Polis ekipleri, evde yaptığı aramada, olayda kullanılan sopa ile doku parçaları bulaşmış şüpheliye ait kanlı pantolonu buldu. 

Maktülün oğlunun işlem yapılmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne sevk edileceği öğrenildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.