Ünlü gazeteci Mehmet Ali Önel'den çarpıcı bir iddia: "Oluk oluk Çinli geliyor"

Ünlü gazeteci Mehmet Ali Önel'den çarpıcı bir iddia: "Oluk oluk Çinli geliyor"

Çinliler'in oluk oluk Türkiye'ye yerleştiğini Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir yorumda ifade eden Gazeteci Yazar Mehmet Ali Önel, Çin'in bu yöntemle Türkiye'yi istila etmeye başladığını iddia etti.

Yeni dünya düzeni, iblis, nüfus azaltma, tek devlet, tek din, new age tarikatlar gibi konuları ele alan programlarla ve bir dönem fenomen halini almış “Deşifre” programının yapımcısı Gazeteci Yazar Mehmet Ali Önel Twitter hesabı üzerinden çok önemli bir o kadar da ilginç iddia ve uyarıda bulundu.

Çinliler'in oluk oluk Türkiye'ye yerleştiğini Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir yorumda ifade eden Gazeteci Yazar Mehmet Ali Önel, Çin'in bu yöntemle Türkiye'yi istila etmeye başladığını iddia etti.

Korona virüsü pandemisi döneminde bile durmadan Türkiye'den konut aldığına yönelik bir haber paylaşan Mehmet Ali Önel, Çinlilerin bu yöntemle Türk vatandaşlığına geçtiğini ifade etti.

Çinlilerin Demir İpek Yolu projesinin en önemli güzergahında olan Türkiye'yi bu yöntemle istila etmeye başladığını belirten Önel, güzergahtaki diğer ülkeleri de istila edeceğini söyledi.

Sosyal medya hesabından uyarılarda bulunan Mehmet Ali Önel, Çin'in planıyla ilgili şu ifadelerde bulundu:

"Çinliler akın akın Turkiye'den konut alıyor ve Türk vatandaşlığına geçiyor.

Çin devletinin stratejik kararı olduğu anlaşılıyor.

Türkiye #BirKusakBirYol projesinin en önemli güzergahı.

Çin bu proje ile küresel istila harekatı yapacak.

Bu nasıl görülmez!"

 

mehmet-ali-onel.jpg

Çin Türkiye'de siyaseti dizayn etmek mi istiyor?

Çinlilerin yoğun olarak Türkiye'den konut alarak Türk vatandaşlığına geçmesi "Çin, Türkiye'nin siyasetinde etkili mi olmaya çalışıyor?" ve "Çinliler Türk vatandaşı olup oy kullanarak Türkiye'de siyaset mi dizayn etmek istiyor?" sorularını akıllara getirdi.

Bilindiği üzere Türkiye'den 250 bin dolar değerinde bir konut alan yabancı uyruklu kişilere Türk vatandaşlığı veriliyor.

 

Pandemide bile 500 konut almışlar

 

Milliyet’ten Songül Hatırasu’nun, Yatırım danışmanı Hakan Bucak ile yaptığı bir röportajda Bucak: “Çinliler oluk oluk geliyorlar, 5 yıl sonra da burada üretime başlayacaklar” demişti.

Çinlilerin en çok İstanbul’da daire aldıklarını, liman kentlerini sevdiklerini, İstanbul dışında İzmir ve Mersin’e de ilgilerinin olduğunu ifade eden Bucak: “İçinde rezidans, ticaret ve sosyal tesisi olan projeleri seviyorlar. Uzun kulelerin hepsini seviyorlar. Ama mutlaka metroya, metrobüse şehrin ana arterlerine yakın yerleri istiyorlar. Bu anlamda Basın Ekspres, Bağcılar, Avcılar, Maslak bölgesi ile ilgililer. Çin’de çalıştığımız 700-800 acente var. Bunlara yönettiğimiz gayrimenkul portföylerindeki konutları pazarlıyoruz. Satış gerçekleştiğinde vatandaşlık başvurularından, vergi muafiyetine kadar her konuda yardımcı oluyoruz. İlişkimiz hep sürüyor; lokalleşmelerine ücretsiz yardımcı oluyor, çocuğunun gideceği okuldan, kuaföre kadar sorularını yanıtlıyoruz” demişti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.