Ünlü oyuncudan taçsız kraliçe Itır açıklaması:Yeğenim bedelini ödedi

Ünlü oyuncudan taçsız kraliçe Itır açıklaması:Yeğenim bedelini ödedi

2017 Miss Turkey World güzeli seçilen ancak 15 Temmuz şehitleri ile ilgili yaptığı bir paylaşımdan dolayı tacı geri alınan Itır Esen’in halası ilk defa konuştu.

Taçsız kraliçe Itır Esen ile aynı ismi taşıyan Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden olan Itır Esen tacı elinden geri alınan yeğeni ile ilgili sessizliğini bozdu.

hala-itir.jpg

HT Magazin’den Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre, önceki gün Bebek’te görünen Yeşilçam’ın usta oyuncusu Itır Esen olay hakkında şunları söyledi: “15 Temmuz bizler için çok önemli, masum insanlarımız hayatlarını kaybetti. Dikkatsizce yazılmış bir sözdü şehitler için. Yaptığı çok büyük bir hata. Ona çok büyük bir ders oldu. Bedelini büyük bir biçimde, küçük yaşta da olsa ödemiş oldu”

itir-esen.jpg
2017 Miss Turkey World güzellik yarışmasında birinci seçilen, ancak 15 Temmuz şehitleri ile ilgili yaptığı bir paylaşımdan dolayı tacı geri alınan Itır Esen, tepki olarak Miss Turkey yarışmasına ait bütün fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırmış, ayrıca sosyal medya hesabından açıklama yapan Esen, "hiçbir siyasi amaç gütmediğini" belirtmişti.

esennn.jpg

Itır Esen'in 15 Temmuz şehitleri ile ilgili o paylaşımı:

itirrrr.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.