Uyuşturucuyu kanser tedavisi için içiyorum!

Uyuşturucuyu kanser tedavisi için içiyorum!

Adana'da uyuşturucu sattıkları ileri sürülen yaşlı karı koca tutuklandı. Kocanın "Ben satmıyorum, kanser olduğum için içiyorum" diye kendini savundu.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi, Özgür Mahallesi'nde H.İ. (59) kadın ile A.İ. (62) isimli kocasının evde esrar sattığı bilgisine ulaştı.

Polis bu bilgi doğrultusunda karı kocayı fiziki ve teknik olarak takibe aldı. Takip sonucunda karı kocanın evden esrar satışı yaptığını değerlendirerek operasyon yaptı. Polis eve yapılan baskında 2 kilo esrar ve 5 bin lira para ele geçirdi.

GURURUMDAN YÜZÜMÜ KAPATIYORUM
Zanlılardan yaşlı kadın adli tıp birimine sağlık kontrolüne getirildiği sırada basın mensuplarını görünce yüzünü kapattı. Basın mensuplarının, "Neden yüzünü kapatıyorsunuz" sorusuna "gururumdan" diye cevap verdi. Yaşlı kadın "Gebereydim ben gebereydim, ne yapmışız kötü bir şey mi yapmışız. Kocam kanser hastası, ne uyuşturucu satması" diye tepki gösterdi.

UYUŞTURUCUYU KANSER YEDAVİSİ İÇİN İÇİYORUM

Kadının kocası A.İ ise basın mensuplarına, "Biz uyuşturucu satmıyoruz. Ben 53 yıldır bu esrarı içiyorum çünkü kanser hastasıyım" dedi.
 

Karı koca daha sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine savcılıktan sevk edilen karı koca tutuklandı.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.