Valilikten flaş açıklama: Gerçek değil

Valilikten flaş açıklama: Gerçek değil

Valilik yaptığı yazılı açıklama ile o iddiaları resmen yalanladı. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, taciz iddialarına ilişkin konuştu. İşte ayrıntılar;

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Türk balıkçıların Yunanistan Sahil Güvenlik unsurlarınca taciz edildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Didim'den Ege Denizi'ne açılan Türk balıkçıların Yunanistan Sahil Güvenlik unsurlarınca taciz edildiği yönündeki haberlere ilişkin, "Son bir hafta 10 gün içerisinde balıkçılarımızın bizim karasularımızda veya uluslararası sularda Yunan Sahil Güvenlik unsurları tarafından taciz edildiğine ilişkin resmi makamlara intikal eden bir bilgi olmamıştır” diye konuştu.

Vali Köşger, "Son bir hafta 10 gün içerisinde balıkçılarımızın bizim karasularımızda veya uluslararası sularda Yunan Sahil Güvenlik unsurları tarafından taciz edildiğine ilişkin resmi makamlara intikal eden bir bilgi olmamıştır. Zaman zaman uluslararası tartışmalı sularda bizim balıkçıların avlanması sırasında meydana gelen olaylar, yeni bir şeymiş gibi ortaya çıkartılmıştır” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.