Yalnız Kurt, Yalnız ‘İt’ olarak değiştirildi

Yalnız Kurt, Yalnız ‘İt’ olarak değiştirildi

Flaş Gelişme… Yalnız Kurt’u Yalnız ‘İt’ olarak değiştirildi. İşte haberin ayrıntıları;

'2017 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Faaliyet Raporu'nda DAEŞ terör örgütü üyesi teröristlerin bireysel eylemcileri için kullanılan, 'Yalnız Kurt' ifadesi 'Yanız İt' olarak değiştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü geçen yıl boyunca yaptığı çalışmaları, operasyonları ve projeleri '2017 İEM Faaliyet Raporu' isimli bir almanak hazırlayarak yayımladı. 

Raporda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın Türk Polis Teşkilatı'nın 2017 yıldönümü kutlamalarında yayınladıkları mesajlar da yer alıyor.

DAEŞ İLE ALAKALI İFADE DİKKAT ÇEKTİ

Karanlık Oda'da yer alan habere göre; 268 sayfadan oluşan almanakta DAEŞ'e yönelik yapılan operasyonlarla ilgili görseller ve bilgiler de paylaşıldı. Ancak DAEŞ ile ilgili almanakta yer alan bir ifade dikkat çekti. 2017 yılında DAEŞ'in birçok hücre evine baskınlar düzenlendi. DAEŞ’in eylem hazırlığındaki bu hücre evlerine ise “Yalnız Kurt” isimleri verilmişti. 2017 yılında İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde de “Yalnız Kurt” hücre evlerine baskınlar düzenlendi ve polisin bu operasyonları medyada da sıkça yer aldı.

'YALNIZ KURT', 'YALNIZ İT' OLDU

Ancak İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı almanakta “Yalnız Kurt” ismi “Yalnız İt” olarak değiştirdi. “Yalnız Kurt” ifadesi özellikle ülkücü camia içerisinde rahatsızlık yarattığı için, İstanbul Emniyeti almanakta “Yalnız Kurt” adını “Yalnız İt” olarak değiştirdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.