Yaşam koçu Beki İkala Erikli’nin katili için şok karar!

Yaşam koçu Beki İkala Erikli’nin katili için şok karar!

'Melekler ile Yaşamak' adlı kitabın yazarı ve yaşam koçu Beki İkala Erikli’yi öldüren Sinem Koç hakkında mahkemeden şok bir karar çıktı. İşte ayrıntılar;

Yazar ve yaşam koçu Beki İkala Erikli’yi, 16 Aralık 2016 tarihinde Beyoğlu’ndaki ofisinde silahla vurarak öldüren 31 yaşındaki Sinem Koç hakkında karar çıktı.

beki-ikala-erikli-29202-siyaset-cafe.jpg

"Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı ve yaşam koçu Beki İkala Erikli’yi öldürmek suçundan tutuklu yargılanan 31 yaşındaki Sinem Koç hakkında “Tasarlayarak kasten öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

beki-ikala-erikli-siyaset-cafe.jpg

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davadaki duruşmaya tutuklu sanık Sinem Koç ve avukatı, öldürülen Beki İkala Erikli’nin eşi Erdal Erikli ile kardeşi David Çukran katıldı.

AKIL HASTANESİNDEN RAPOR ALINMASINI TALEP ETTİ

Sinem Koç’un avukatı, müvekkili hakkında hazırlanan raporların çelişkili olduğunu söyledi. Müvekkili için akıl hastanesinden yeniden rapor alınmasını talep eden avukat, talebin reddedilmesi durumunda mahkemenin, TCK 32. maddesinde yer alan ve akıl hastalarına uygulanan güvenlik tedbirlerinin uygulanmasını istedi.

“KAFAMDA ÖRÜMCEKLER GÖRÜYORDUM”

Sanık Sinem Koç, mahkemeye sunduğu yazılı savunmada şu ifadelerde bulundu: “Enerji alanım açık olduğundan dolayı uyuyamıyorum. Hepsi o kadın yüzünden. ‘Evrende bazı varlıklar var’ diyordu. Her okuduğum şeyden mesajlar çıkartıyordum. Psikolojim bozulmuştu. Kafam karışmıştı. Ölümün olmadığını düşünüyordum. O kadın, kitaplarında da ‘ölüm yok’ diyordu. Beni çok etkiledi. Kafamda örümcekler görüp korkuyordum. O kadın beni hasta ettiği için böyle bir şeyi yaptım. Kendi kendimi yaşatmaya çalışıyorum. Enerji alanım açık olduğu için pek vaktim kalmadığını düşünüyorum. Hala o kitapları okuyanlar var. Kitabın psikolojimi bozup bozmadığının incelenmesini talep ediyorum. Tahliyemi talep ediyorum”

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sanık Sinem Koç hakkında “Tasarlayarak kasten öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karar verdi. Cezada herhangi bir indirim yapılmazken, mahkeme sanığa “Ruhsatsız silah bulundurmak” suçundan da 1 yıl hapis cezası ve 600 TL adli para cezası verdi.

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.