Yeni partinin büyük istanbul buluşması! Bu oluşum CHP’yi böler

Yeni partinin büyük istanbul buluşması! Bu oluşum CHP’yi böler

CHP’den ihraç edilen Büyükelçi ve Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz şimdilerde yeni bir parti kurma hazırlığı içerisinde.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılan erken genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden 26. Dönem Ardahan milletvekili seçilen Büyükelçi Öztürk Yılmaz geçtiğimiz yıl ezanın Türkçe okunması açıklamalarıyla partisinden ihraç edilmişti.

CHP’den ihraç edilen Büyükelçi ve Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz şimdilerde yeni bir parti kurma hazırlığı içerisinde.

Yeni bir siyasi parti kurma hazırlığını “Hepimiz Buradayız” sloganıyla kamuoyuna duyuran Yılmaz'ın partileşme sürecindeki ikinci toplantısı  İstanbul'da gerçekleşecek.

 

17 KASIM'DA GERÇEKLEŞECEK

 

Yılmaz’ın liderliğindeki “Hepimiz Buradayız” oluşumu, partileşme sürecindeki 2. Toplantısını İstanbul’da 17 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleştirecek.

Toplantıya sürpriz isimlerin katılacağının duyurulmasının ardından yeni oluşum içerisine CHP'li milletvekillerinden de katılım olup olmayacağı merak konusu oldu.

2. toplantıda partinin Tarım, Eğitim, Enerji, Sağlık, Ekonomi, Teknoloji ve Dijitalleşme, Kadınlar ve Gençler, Hayvan hakları ve Çevre konularındaki politikaları anlatılacak ve partinin manifestosu açıklanacak.

 

2020'DE TAMAMLANACAK

 

Yılmaz'ın “Hepimiz Buradayız” oluşumu 2020’nin ilk çeyreğinde partileşme sürecini tamamlayarak Türkiye’ye ihtiyacı olan vizyonu sağlamayı ve halka umut olmayı vaat ediyor.

Temel ilkeleri; bireyin özgürleştirilmesi ve zenginleştirilmesi; devletin adalet, liyakat, demokrasi ve hukuk temeline dayandırılarak A’dan Z’ye kurumsallaştırılması; vatanseverlik, birleştiricilik, uzlaştırıcılık ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığının en önemli ortak değer olarak kabul edilmesi olan “Hepimiz Buradayız” oluşumu 2020’nin ilk çeyreğinde partileşme sürecini tamamlayarak Türkiye’ye ihtiyacı olan vizyonu sağlamayı ve halka umut olmayı hedefliyor.

TARİH: 17 KASIM 2019 PAZAR

SAAT: 18:00

YER: SALON FİGARO 

ADRES: HÜRRİYET MAHALLESİ DR.CEMİL BENGÜ CADDESİ NO:15 KAT: 5 ÇAĞLAYAN / KÂĞITHANE / İSTANBUL  
 

 

yilmaz-001.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum