Yeni Zelanda teröristi Türkleri de böyle tehdit etmiş

Yeni Zelanda teröristi Türkleri de böyle tehdit etmiş

Yeni Zelanda'da camiye saldırı düzenleyen terörist katil Türkleri de tehdit etmiş.

Yeni Zelanda'da iki camiye silahlı saldırı sonrası en az 40 kişinin öldüğü olayda saldırgan terörist Türkleri de tehdit ettiği ortaya çıktı.

Vicdansız terörist saldırgan katliam anını sosyal medyadan canlı olarak yayınlarken, 70 sayfalık manifestosunda Türkleri de tehdit ettiği ortaya çıktı.

SİLAHININ ÜZERİNDE DAHA ÖNCE MÜSLÜMANLARA SALDIRANLARIN FOTOĞRAFLARI VAR

Yeni Zelanda’da camiye saldırıyı gerçekleştiren saldırganın, kendi YouTube sayfasından 70 sayfalık bir manifesto yayınlandığı ortaya çıktı. Video da 5 silahla birlikte yolculuk yapan terörist saldırgan, bir yandan da müzik dinlerken görülüyor.

İskoç bir aileden gelen ve Avustralya'da doğan Brenton Tarrant isimli saldırganın 28 yaşında olduğu öğrenildi. Saldırıyı bilgisayar oyunlarına benzer şekilde gerçekleştirdiği gözlenen saldırganın, saldırı sırasında silahın şarjörünü birçok kez değiştirdiği görülüyor. Aracından inen saldırgan caminin kapısından girer girmez ateş etmeye başlıyor.

Silahların üzerinde, daha önce dünyanın başka bölgelerinde Müslümanlara saldırı düzenleyenlerin isimleri yer alıyor.

HAİN TERÖRİST DAHA ÖNCE TÜRKLER'İ DE TEHDİT ETMİŞ

Yeni Zelanda'da camiye saldırıyı gerçekleştiren saldırganın, kendi YouTube sayfasından 70 sayfalık bir manifesto yayınlandığı ortaya çıktı.

Tarrant'ın manifestosunda Türkler'le ilgili bir bölüm de yer alıyor. "Türkler'e" başlığının yer aldığı bölümde şu ifadelere yer verilmiş:

KONSTANTİNOPOLİS’E GELİR TÜM CAMİ VE MİNARELERİ YIKARIZ

Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın Doğu yakasında. Ama Boğaz'ın Batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz.

AYASOFYA MİNARELERDEN KURTULACAK

Konstantinopolis'e gelir, tüm camii ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.