Zafer Çika’nın cenazesinde şok eden görüntüler

Zafer Çika’nın cenazesinde şok eden görüntüler

Tiyatro ve sinema oyuncusu Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın cenazesinde ‘pes’ dedirten anlar yaşandı. 

Geçtiğimiz gün trafik kazasında hayatını kaybeden Zafer Çika’nın cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere İzmir’deki Alsancak Hocazade Camisi’ne getirildi. Eşine son görev için gelen Demet Akbağ gözyaşlarına boğuldu. Akbağ’ı ise yakınları teselli etti. Cenaze töreninde ünlü görmek isteyen bazı vatandaşların korkuluklara tırmanmaya çalışması ise büyük tepki çekti.

Öğle vakti Alsancak Hocazade Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine Zafer Çika’nın eşi Demet Akbağ, yakınları ve ailesinin yanı sıra, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şahika Ercümen, teknik direktör Yılmaz Vural, Cem Yılmaz, Ata Demirer, Yılmaz Erdoğan, Serhat Özcan, Şahan Gökbakar, Cezmi Baskın, Olgun Şimşek, Sermiyan Midyat, Yonca Evcimik gibi birçok ünlü isim katıldı.

Cami avlusuna yakınlarının desteğiyle gelen Demet Akbağ ve oğlu Ali Çika taziyeleri kabul etti. Demet Akbağ’ın bu esnada Zafer Çika’nın fotoğrafını öptüğü ve gözyaşı döktüğü görüldü.

CENAZEYE BÜYÜK SAYGISIZLIK

Zafer Çika’nın cenaze törenine gelen ünlüleri görmek isteyen bazı vatandaşlar cami avlusunun demir korkuluklarına tırmandılar. Bu görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Ayrıca bazı batandaşlar sosyal medyadan canlı yayın yaptılar.

zafer-cika.jpg

Kılınan cenaze namazının ardından Zafer Çika’nın cenazesi defnedilmek üzere Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’ne getirildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.