Zonguldak’ta rezalet! 50 yaşındaki öğretmen öğrencisiyle kaçtı

Zonguldak’ta rezalet! 50 yaşındaki öğretmen öğrencisiyle kaçtı

Zonguldak’ta bir lisede görev yapan 50 yaşındaki felsefe öğretmeninin, 18 yaşındaki kız öğrencisiyle ilişkisi olduğu ortaya çıktı. İşte şok olayın ayrıntıları;

18 yaşındaki kız öğrencisiyle ilişkisi olduğu öğrenilen Felsefe öğretmeni görevden alındı. Görevden alınan Felsefe öğretmeni ile kız öğrencinin il dışına kaçtığı öğrenildi.

Zonguldak'ta, lisede felsefe öğretmeni olarak görev yapan B.Ç. (50), Y.G. (18) isimli kız öğrencisiyle ilişkisinin ortaya çıkması üzerine hakkında idari soruşturma başlatılarak, açığa alındı.

Başöğretmen Anadolu Lisesi'nden bu yıl mezun olan Y.G.'nin geçen hafta eve gitmemesi üzerine ailesi, cumhuriyet savcılığına şikayette bulundu. Y.G.'nin, sevgili olduğu felsefe öğretmeni B.Ç. ile şehir dışına kaçtığı ortaya çıktı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hakkında idari soruşturma başlatılan B.Ç., açığa alındı. B.Ç.'nin, bir süre önce kendisi gibi öğretmen olan eşinden ayrıldığı öğrenildi.

AİLE ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ

Öte yandan ailenin, B.Ç. ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından şikayetinden vazgeçtiği belirtildi. Talimatla ifadesi alınan B.Ç., daha sonra serbest bırakıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.