10 yaşındaki çocuk parktaki direğin kurbanı oldu

10 yaşındaki çocuk parktaki direğin kurbanı oldu

Arnavutköy'de ikiz kardeşiyle birlikte parkta oyun oynarken üzerine düşen direk sebebiyle hayatını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun yakınları acı habere inanamadı

Arnavutköy Hacımaşlı Mahallesi'nde ikiz kardeşiyle birlikte parkta oyun oynarken tepesinde elektrik paneli bulunan direğin üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki Görkem Küçük kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan yakınları hastanenin önüne gelerek acılı aileyi teselli etmeye çalıştı. 10 yaşındaki Görkem'in anne ve babası hastane önünde beklerken gözyaşlarına boğuldu.

 

“İHMAL VAR”

Olayı gözyaşları içinde anlatan 10 yaşındaki çocuğun kuzeni Sebahat Yaman, "O bölgedeki halkın da söylediği gibi. Park halinde ihmalkarlık var. Parkı yapıyorlar çok iyi bir şey yapmış gibi insanlara gösteriyorlar. Bunların bakımları yapılmıyor tedbirleri alınmıyor. Daha 10 yaşında bu çocuk bunları algılayabilecek düzeyde değil. O direk orada sallanıyormuş ama bunun ardını düşünmemiş. Bu çocuğa bunu anlatamayız daha 10 yaşında. Çocuklar parkta oynayamayacaksa park alanına çıkamayacaksa. Orada güvenli olmayacaklarsa nerede olabilirler? Bugün bizim canımız yanıyor benim dayımın yengemin canı yanıyor. Yarın başka bir çocuğun canı yanabilir. Başka bir annenin canı yanabilir." diye konuştu.


“TADİLAT MI SEBEP OLDU?”

Görkem'in eniştesi Soner Kayalar ise, "Bundan 1 ay önce orada bir tadilat oldu. Ben soruyorum tadilat nasıl oldu? Bu tadilat nasıl yapıldı? Söyleyecek bir şey yok. 1 ay önce zemin tekrar düzeltildi. Bütün her şey dizayn edildiyse o direk neden bırakıldı? İhmalkarlık kimde yaptıranlarda mı, yapanlarda mı?" dedi.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.