'24 Nisan Soykırımdan kurtulma günü ilan edilmelidir'

'24 Nisan Soykırımdan kurtulma günü ilan edilmelidir'

Milletimizle ve onun devleti ile tarihi hesapları olanlar tutturmuşlar bir 'ermeni soykırım' düzmecesi her 24 Nisan`da pişirip pişirip önümüze koyuyorlar.

Siyasetcafe yazarı Selçuk Düzgün, '24 NİSAN SOYKIRIMDAN KURTULMA GÜNÜ İLAN EDİLMELİDİR' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazı;

Milletimizle ve onun devleti ile tarihi hesapları olanlar tutturmuşlar bir 'ermeni soykırım' düzmecesi her 24 Nisan`da pişirip pişirip önümüze koyuyorlar.

KİM BUNLAR?

-Haçlı seferleri ile yaptıkları soykırımları yarım kalanlar,

- Yunan ihtilalinde katlettikleri Türklerin kanına doyamayanlar,

- Bulgaristan'dan, Girit'e oradan Kıbrıs'ta kana doymayanlar.

- Orta ve Üst Asya’da Komünizm adı altından Rusya’dan Çin'e kadar Türkistan Türklerine kıyanlar,.

- Uğradıkları soykırımla sonucu halen bir vatanı dahi olmayan Ahıska Türklerine yok etmeye çalışanlar,

Gelelim Günümüze!

Büyük Ortadoğu Politikası diye orta doğuyu kana bulayan, her gün soykırım yapanlar,

- Avrupa'nın ortasında isimsiz Boşnak mezarları bırakanlar,Tüm bunlar, adlarını yazamadıklarımız ve içerimizdeki kırıntıları her 24 Nisan'da bir 'soykırım düzmecesi' ile mide bulandır maktadırlar.

Kime Soykırım Yapmışız? Osmanlı'nın büyük devletken 'milleti sadıka' ünvanı verdiği ve fakat yıkılırken sırtından ilk vuran Ermenilere,Kafkasya'dan Gürcistan'a kadar, Andican'a kadar Türk Kökenli köyleri taşnak teröristlere,Van-Erciş-Cavuşoğlu Katliamı, Kars-Subatan Toplu Mezar Kazısı,Van-Zeve Toplu Mezar Kazısı, Erzurum-Dumlu Katliamı Iğdır Oba Köyü Katliamı gibi bir çok bölgemizde halen kayıp mezarlarımızı bırakan rus tetikçilerine,O dönem kanlı soykırımlarında Türklerin toplam şehit sayısı: 523.105 tir.

Bu bilinen sayıdır ve o topraklar halen toplu mezarlar için araştırmaya açtır. Evet, ermeni çetelerinin Anadolu Türkleri`ne yaptığı soykırımların 104. yılındayız…

Bütün bu saydıklarımızı soykırım görmeyipte, ermenilere uygulanan tehcir (zorunlu göç) sırasında çeşitli nedenlerle ölenleri soykırım gibi görenlerden artık bıktık.Bundan sonra bu koskoca yalan karşı üreteceğimiz tek politika ise ; 24 Nisan'ı Anadolu Türklerinin ermeni soykırımlarından kurtuluş günü ilan etmektir.

Bu konu milli eğitim müfredatımıza ders olarak girmeli ve ile ilgili her yıl, şiir , kompozisyon yarışmaları düzenlenmeli, akademik çalışmalar desteklenmeli, tiyatro –sinema gibi sanat alanlarında çalışma yapacaklara örtülü ödenekten destek verilmelidir.

O tehcir sonu gittikleri Azerbaycan topraklarında kurdukları bir sözde devletten dolayı da başta Azerbaycan Türkleri olmak üzere tüm milletimizden özür dilemeliyiz.

Ermeniler O kurdukları devlet ile ; bu çağda HOCALI gibi bir soykırıma imza attılar, bugün Türkiye'nin en büyük belası olan Pkk'nın hamiliği yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar.O kurdukları sahte devlet ile 'büyük kürdistan' kılıfı içerisinde, 'büyük ermensitan' hayalleri için soykırımlara devam ediyorlar ve dünya durdukça da devam edecekler

Bunu önlemenin ilk ve ivedilikle yolu ise meclisimize KÜRT HAREKETİ olarak giren TAŞNAK kırıntılarından kurtulmaktır.

Osmanlı devleti en hasta döneminde bunu yaptı, ya biz neden yapamayalım?

Bunu yapmak için birazcık Enver, Talat ve Cemal olsak yeter.Bu vesile ile o kahramanların ruhları şad, mekânları cennet olsun.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.