Abdurrahman Dilipak yakıştırdı!  'Yeni CHP'ye İmamoğlu çok yakışıyor'

Abdurrahman Dilipak yakıştırdı! 'Yeni CHP'ye İmamoğlu çok yakışıyor'

Abdurrahman Dilipak, Soros, FETÖ ve Koç'u işaret ettiği ve ortaya çıkan yeni CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nu kaleme aldı. Dilipak, "yeni CHP’ye İmamoğlu çok yakışıyor!" dedi.

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Hangi Atatürk” ya da “hangi CHP” başlıklı yazısında, Soros, FETÖ ve Koç grubunun CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile yeni CHP'nin neresinde olduğunu sorguladı. 

Dilipak, "Merak ediyorum: Soros bu işin neresinde, FETÖ neresinde. Koch bu işin neresinde. Gezi olaylarının bileşenleri neresinde. “Anti Kapitalist Müslümanlar”dan “Kemalist Müslümanlar”a, oradan nereye! Niye kızıyorsunuz ki, yeni CHP’ye İmamoğlu çok yakışıyor!?." ifadelerini kullandı.   

Abdurrahman Dilipak'ın konu hakkındaki yazısının ilgili bölümü şu şekilde: 

Hatırlarsanız, bir zamanlar Nadir Nadi’nin “Ben Atatürkçü Değilim” diye bir kitabı vardı. Atilla İlhan’ın kitabının adı da “Hangi Atatürk”tü!

Şimdi bu kitap adlarını şöyle tercüme etmek gerek: “Ben CHP’li değilim” ya da “Hangi CHP”. İmamoğlu sonrası, İmamoğlu kazansın ya da kaybetsin, CHP’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. CHP’lilerin şuuraltında bu konuda ciddi bir tedirginlik var.

CHP Atatürk’ün izinde (mi)? Ona siz karar verin. Akif Beki geçen gün “Bu Ramazan’ın en ilginç iftarına, geçtiğimiz cumartesi Üsküdar’da katıldım. ‘Kılıçdaroğlu, Hakkı Savunanlar Platformu’nun ev sahipliğinde Kürt camiasının önde gelenleri, meleler ve şeyhlerle iftar yaptı…” diye yazdı. 

"CHP'LİLERİN İÇİNE SOROS MU KAÇTI?"

Siz karar verin, İmamoğlu üzerinden AK Parti köşeye sıkıştırılmaya mı çalışılıyor, yoksa İmamoğlu üzerinden CHP yeniden dizayn edilmeye mi çalışılıyor. Yani CHP’nin içine Soros mu kaçtı! Sahi, Canan Kaftancıoğlu bu işin neresinde.

Sahi yarın bu kadar şişirilen İmamoğlu’nun dosyaları ortalığa dökülürse ne olacak. Böyle diyoruz da, kimsenin dosyasının döküldüğü de yok. Sanki bir dehşet dengesi kurulmuş durumda.

"İMAMOĞLU İLE BOP'UN GÖSTERDİĞİ BİR CHP Mİ GÖRECEĞİZ?"

İmamoğlu sadece CHP’yi değil Kemalizm’i de reforme edeceğe benziyor. Göreceğiz, bakalım İmamoğlu Atatürk ilke ve inkılaplarına ne kadar bağlı. Ya da onun Kemalizm’i nasıl bir Kemalizm olacak, “Made in …..”. Onun CHP’si de sonuçta öyle bir CHP olacak. NATO’ya, ABD’ye, AB’ye bağlı, BOP’un gösterdiği istikamette bir CHP mi göreceğiz.?

"YENİ CHP'YE İMAMOĞLU ÇOK YAKIŞIYOR"

Merak ediyorum: Soros bu işin neresinde, FETÖ neresinde. Koch bu işin neresinde. Gezi olaylarının bileşenleri neresinde. “Anti Kapitalist Müslümanlar”dan “Kemalist Müslümanlar”a, oradan nereye! Niye kızıyorsunuz ki, yeni CHP’ye İmamoğlu çok yakışıyor!?. Selam ve dua ile."

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.