Adana’da reddedildiği kadını öldüren zanlı da hayatını kaybetti

Adana’da reddedildiği kadını öldüren zanlı da hayatını kaybetti

Hatay’da Gülay Mübarek adlı kadını 4 yıl boyunca şiddete maruz bırakan, sürekli olarak ölüm ve tecavüz etmekle tehdit eden Erdoğan Küpeli, Adana'da dün Tuğba Keleş adlı kadını öldürdü. Ardından intihar girişiminde bulunan Küpeli bugün hayatını kaybetti

Erdoğan Küpeli, Gülay Mübarek´i taciz nedeniyle gözaltına alınmış, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, daha sonra ise sosyal medya hesabından AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı iddiasıyla tutuklanarak, Kozan Cezaevi'ne konulmuştu.

Mübarek, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Erdoğan Küpeli'nin kendisine yaşattıklarını paylaşmış, ancak adalet karşısında hatırı sayılır bir sonuç alamadığından yakınmıştı.

screenshot7-min.jpg

Küpeli, yargılandığı davalarda 'tehdit', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, dün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi'ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş'i tabancayla başından vurdu. Ardından da aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

 

Gelen son dakika haberine göre de; eski öğretmen Erdoğan Küpeli (46), tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.