AK Parti'de Erdoğan'ın halefi kim?

AK Parti'de Erdoğan'ın halefi kim?

Sabah Gazetesi yazarlarından Okan Müderrisoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra gelen isim olarak ima ettiği Berat Albayrak’ın ‘iştahla sahiplenilmesi’ni eleştirdi.

Sabah Gazetesi yazarlarından Okan Müderrisoğlu’nun yazısındaki konuyla ilgili kısım şu şekilde:

"Odalar Birliği zemininde İstanbul sermayesi baş, Anadolu sermayesi gövde gibidir. Verilen mesajların içeriğinin ne kadar kapsayıcı ve homojen olduğu dikkatle değerlendirilmelidir. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun konuşmasında sık sık Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı referans göstermesi yeterli ölçüt değildir. Zira, beyanlarda alt vurgu olarak "ekonomik durgunluktan" söz edilirken, Hazine ve Maliye Bakanı'nın açıkladığı yapısal reform ajandasına hakiki manada değinilmemesi ve iştahla sahiplenildiği izlenimi verilmemesi gözden kaçmamalıdır.

Kişilerden arındırılsa bile bu tarzın, dantel gibi dokunmuş söylem dizisi de mevcuttur. Lakin Cumhurbaşkanı'nı, sistemik gücü ve etkinliği nedeni ile önemseyen anlayış, Cumhurbaşkanı'ndan sonra gelen isimler ile siyasi seçenekler arasında ne tür yedekleme yaptığını izaha muhtaç bırakmıştır."

ERDOĞANDAN SONRA ALBAYRAK MI?

İktidar yanlısı yayın yapması ile bilinen Sabah gazetesinin Ankara temsilcisi Okan Müderrisoğlu, Erdoğan’dan sonra Berat Albayrak’ın geleceğini ima ederek, “ Albayrak’ın iştahla sahiplenmemesini” eleştirdi.

 

siyasetcafe.com

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

 

53564.jpg

41595.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.