AK Parti'li vekil aileleri suçladı 'Herkes çocuğuna sahip çıksaydı bu sapkınlıklar yaşanmazdı'

AK Parti'li vekil aileleri suçladı 'Herkes çocuğuna sahip çıksaydı bu sapkınlıklar yaşanmazdı'

AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Çocuklara Yönelik İstismarı Araştırma Komisyonu'nda yaptığı konuşmasıyla tepki çekti.

Çocuklara Yönelik İstismarı Araştırma Komisyonu'nda AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal'ın, "Herkes çocuğuna sahip çıksaydı böyle sapkınlıklar yaşanmazdı" sözleri tartışma yarattı.

Özkal, konuşmasına duayla başlayarak, “Bu konuyu araştıracaksak gerçekten insani olarak, ahlaki olarak olabilenin en iyisini yapmak, araştırmak ve doğru çözümlere ulaşmayı Rabbim bize nasip etsin" dedi.

Özkal’ın konuşması tutanaklara şöyle yansıdı:

“Özellikle bu çocukların böyle olmasında önce aileler yani çocuğu edinen, çocuk sahibi olan herkes çocuğuna sahip olabilseydi ve kendi nefsine sahip olabilseydi, bu sapkınlıklar yaşanmazdı. Kontrolsüz tatmin duygusundan çıkan bu sapkınlıkların hepsi insani bir olaydır ve bu insani olayların üstüne birlikte gitmemiz lazım. Farkındalık ve bilinç yükseltmelerle ve özellikle bizim tezimiz olarak da dini ve imani konularla bunun çözümü olduğuna inananlardanım. Onun için, çağrılacak uzmanlara ek olarak Diyanet'ten de uzman alabileceğimiz kanaatimi belirtmek istiyorum."

SİYASETCAFE.COM


 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.