MHP Soner Yalçın'ın ağzının payını verdi Bindirilmiş kıtalar harekete geçti

MHP Soner Yalçın'ın ağzının payını verdi Bindirilmiş kıtalar harekete geçti

HDP'li Demirtaş'ı her haberinde 'cici cocuk' gibi gösteren Odatv'nin sahibi Soner Yalçın'ın MHP ve Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki çarpıtmalı yazısına sert bir cevap geldi.

31 Mart yerel seçim süreci ve sonrasında PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin terör örgütü suçundan cezaevinde olan Selahattin Demirtaş'ı her haberinde adeta'cici çocuk' gibi gösteren Odatv'nin sahibi Sözcü yazarı Soner Yalçın'ın MHP ve Lideri Devlet Bahçeli'ye çarpıtmalı yazısına ağır cevap geldi. 

İYİ Parti ile birlikte PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi CHP çatısı altında buluşturan Millet İttifakı'na tam destek sağladığı Odatv'nin sahibi Soner Yalçın bugün Sözcü'de ki 'AKP-MHP İttifakı' başlığındaki yazısında, "Devlet Bahçeli özellikle 31 Marttan sonra öyle yüksekten konuşuyor ki, sanırsınız seçimin galibi!" diyerek MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında, "Türkiye'yi “düzlüğe çıkarmak” için Erdoğan'ın, altını oyan MHP'ye değil, CHP'ye ihtiyacı olduğunu kavradığını sanıyorum.

İşte… Devlet Bahçeli bu ittifakın önüne geçmek için ortalığı karıştırıcı stratejik dil kullanıyor!" diye suçlamalarda bulunmuştu. 

"ŞEYTANİ PLANLARIN SÖZCÜ'LÜĞÜNÜ YAPAN KİMİ ŞAHISLAR..."

PKK, FETÖ, HDP, İYİ Parti destekli  CHP'li çatı siyasetini savunan Soner Yalçın’ın yazısına, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’dan çok ağır bir cevap geldi. 

Büyükataman, “Kendilerini toprağın kat kat altına kazdıkları odalara kapatıp burada kurguladıkları şeytani planların sözcü'lüğünü yapan kimi şahıslar tecahülüarif sanatına bambaşka manalar yüklemektedirler. Baştan sona doğrusunu bilip de yanlışına halkı inandırma amacı güden bu yazılardaki gizemli koyu tonların ise vurguladığı hiçbir gerçek yoktur" dedi. 

"BU KİŞİNİN HANGİ ODALARDA SEMİRDİĞİNİ ORTAYA KOYACAKTIR"

İsmet Büyükataman, MHP ve Devlet Bahçeli hakkındaki yazısında 20 yıl önceki durumları ele almasını şu şekilde değerlendirdi; "18 Nisan 1999 tarihi ile başlayan ve anlatımındaki tek amaç kendi şahsına puan toplamak olan girizgâhın içerisindeki yanlışlıklar bir yana bu yazıyı kaleme alanın 18 Nisan 1999 tarihinden başlanacak bir portresi bu kişinin hangi odalarda semirdiğini ortaya koyacaktır. Milliyetçi Hareket Partisinin Türk siyasetindeki uzlaşmacı tavrı, demokrasimizin önündeki açmazların halli için verdiği mücadele, parlamentonun önündeki tıkaçları açma konusundaki mahareti yalnızca bugün değil kurulduğu günden beri demokrasi düşmanlarının bize dair en iyi bildiği konudur.”

“MÜREKKEP, KÂĞIT, ZAMAN İSRAFINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR”

MHP’li Büyükataman, Sözcü yazarı Yalçın'a tepkisini şu şekilde sürdürdü; "Milliyetçi Hareket’in kuruluşundan bugüne siyasetini anlatmak olacaktır. Bugün belli kirli çevreler, bu durumu bildikleri hâlde Milliyetçi Hareket’in kuyusunu kazmaya çalışmaktadırlar. Sayın Genel Başkanımızın ülkü, ülke ve millet sevgisini, ekonomi bilgisini, milletin birliğine olan inancını ve bu doğrultudaki mücadelesini afra/tafra diye ifade edebilecek kadar üslupsuzlaşanların zırvaları mürekkep, kâğıt, zaman israfından başka bir şey değildir.”

"KARANLIK ODALARDAN MHP VE BAHÇELİ'YE SALDIRIN TALİMATI"

Büyükataman, Soner Yalçın gibi MHP ve Bahçeli'ye son günlerde ki saldrıları ise şu şekilde anlattı; "Birileri kararını vermiş gözükmekte, karanlık odaklardan ‘MHP’ye ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye saldırın.’ talimatı alanlar, bu kirli ve dış mihrağın sözcülüğünü üstlenenler, Devlet Bahçelisiz ve MHP’siz yeni bir çağ başlattığını iddia edenlerin peşine takılanlar birkaç gündür TV ekranlarında, gazete köşelerinde, İnternet sayfalarında kin kusmaktadır. Kimi çözüm sürecinde MHP’nin karşı duruşunu, kimi Gezi olaylarında MHP’nin hükümete desteğini, kimi FETÖ’nün üzerine gidilmesi için MHP’nin ısrarını eleştiriyor. Bakarsanız hepsi AK Parti’nin güya güçlenmesi için konuşuyor."

"CUMHUR İTTİFAKININ YAŞAMASI İÇİN EMEK VERENLERİN..."

İsmet Büyükataman, Cumhur İtifakı'nın dağılmasını isteyenleri işaret ederek şöyle devam etti;

"Milliyetçi Hareket olarak daima büyük Türk milletinin faydasını gözeten bir siyaset çizgisi takip edeceğimizden aziz milletimizin kuşkusu yoktur ve olmasın. Milliyetçi Hareket, Türk milletine yönelik hain saldırıların bertarafı ve 2023’e giden yolda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin tüm kurum ve kurallarıyla kökleşip yerleşmesi için mücadelesine devam edecektir. Cumhur İttifakı’nın dağılması için mücadele edenlerle, Cumhur İttifakı’nın yaşaması için emek verenlerin sahada olduğu bu günlerde necip Türk milletinin gelişmeleri yakından takip ettiğine şüphe yoktur. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.