Amazon Prime  ve Prime Gaming artık Türkiye’de

Amazon Prime ve Prime Gaming artık Türkiye’de

Amazon Prime Video ve Prime Gaming'i kapsayan Amazon Prime resmi olarak Türkiye'de de açıldı.

Amazon'un dijital yayıncılık servisi Amazon Prime Video resmi olarak Türkiye'de de açıldı. Daha önce de Türkiye’den giriş yapılabilen fakat dolar kuru üzerinden üye olabileceğiniz Amazon Prime artık Türk Lirası üzerinden ve oldukça uygun bir fiyata.

 

amazon-prime.jpg

30 günlük deneme süresinin ardından aylık 7,90 TL

Şimdiyse 30 günlük ücretsiz deneme süresinin ardından Amazon Prime'ın talep ettiği ücret sadece 7,90 TL. Diğer digital platformlara göre oldukça uygun bir fiyat.

Amazon Prime'a üye olduktan sonra hem Prime Video'dan hem Prime Gaming'ten faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca hızlı ve ücretsiz teslimat ile Prime logolu ürünler de Amazon Prime'ın hizmet kapsamına giriyor.

Prime Gaming de Türkiye'de

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Türkiye'de faaliyet göstermeye başlayan tek Amazon hizmeti Amazon Prime Video değil, Prime Gaming de açıldı. Yaklaşık 4 yıl önce kullanıma sunulan Twitch Prime servisi, bir süredir Prime Gaming ismi ile hizmet veriyordu. Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, Apex Legends, EA Sports FIFA 20 ve League of Legends gibi oyunların bulunduğu platforma da buradan giriş yapabiliyorsunuz. Prime Gaming de tıpkı Amazon Prime gibi 30 günlük deneme süresine sahip ve deneme süresinin ardından 7,90 TL olarak ücretlendiriliyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.