Antalya Işıklar’da maganda saldırısı

Antalya Işıklar’da maganda saldırısı

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Işıklar Caddesi’nde magandalar, eşi ve bir arkadaşıyla birlikte yaya yolundan karşıya geçen vatandaşa saldırdılar.

Antalya’nın Işıklar Caddesi’nde magandalar bir vatandaşa saldırdı. Yüzünden ve kollarından yaralanan M.E. magandalar hakkında şikayetçi oldu.  

Olay, Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Işıklar Caddesi’ndeki Cender Otel’in önünde, M.E.’in eşi ve bir arkadaşıyla birlikte, yaya yolundan karşıya geçtiği sırada yaşandı.

B. Babüroğlu isimli şahıs, 07 FTB 34 plakalı arabasıyla yaya yolunu yarılayan M.E. ve yanındakilerin yanından hızlı bir şekilde geçti; arabasını biraz ileride durdurdu.

Arabadan inen B.Babüroğlu, eliyle “geç” işareti yaptığı gerekçesiyle M.E.’ye bağırmaya başladı. B.Babüroğlu, birlikte hareket ettiği ve başka bir arabadan çıkan arkadaşlarıyla M.E.’ye tekme ve yumruklarla saldırdı.

Saldırganlar sonrasında arabalarıyla olay yerinden uzaklaştı. Saldırıda yüzünden ve kollarından yaralanan, üstündeki kıyafetleri parçalanan M.E. hastaneye götürüldü. Darp raporu alan M.E. şikayetçi oldu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.