Aşı yapılmayınca hemşireleri darp edip bir kişiyi bıçaklayan kişi serbest bırakıldı

Aşı yapılmayınca hemşireleri darp edip bir kişiyi bıçaklayan kişi serbest bırakıldı

Balıkesir’de annesine zatürre aşısı yapılmasını isteyen ancak aşı kalmadığını öğrenen bir kişi hemşireleri darp edip, bir kişiyi de bıçakladı.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Küçükköy Mahallesi’ne bağlı Sarımsaklı mevkiinde; 5 nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne giden Engin Barış K., annesine zatürre aşısı yapılmasını istedi.

Ancak sağlık merkezi çalışanı hemşireler ellerinde aşı kalmadığını ve yaşlı kadının ismini listeye ekleyeceklerini söyledi.

Hemşirelerin bu yanıtına hiddetlenen Engin Barış K., Ebe-hemşire Hande Çabuk’u darp edip, yanındaki hemşire Ayşe Beyazıt’ı saçlarından çekerek yerlerde sürükledi.

 

saglik-001.jpg

 

Olay sonrası darp edilen sağlık görevlileri gözyaşlarını tutamadı.

Bununla da yetinmeyen saldırgan, muayene odasındaki Ayşe Sakallıoğlu’nu da tartakladı.

Hemşirelerin çığlıklarını duyup, odanın kapısını açarak içeri giren hasta 66 yaşındaki akademisyen Abdullah Sönmez hemşireleri saldırganın elinden kurtardı. Engin Barış K. ile boğuşmaya başlayan Sönmez, yüzüne yediği yumruk darbesi ve akabinde de bacağına yediği bıçak darbesiyle yaralandı.

 

saglik47.jpg

 

Saldırgan Engin Barış K. önce kaçtı sonrada jandarma ekiplerine teslim oldu. Yaralanan Abdullah Sönmez ise yaralandığı Aile Sağlığı Merkezi’nin ardından Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

saglik747474.jpg

 

Gözaltına alınan Engin Barış K.’ten hem üç hemşire hem de bıçakla yaraladığı Abdullah Sönmez şikayetçi oldu. Saldırgan K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum