Beyoğlu’nda bir handa yangın paniği

Beyoğlu’nda bir handa yangın paniği

Bugün öğleden sonra Beyoğlu’nda bir iş merkezinde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilerek müdahaleye başladı. İş merkezindeki vatandaşlar kısa zamanda kendilerini sokağa atarak yangından kaçmaya çalıştı

Olay, bugün saat 15.20 sıralarında Beyoğlu Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan 8 katlı bir iş merkezinin zemin katında bulunan jeneratör odasında yangın meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler alevler içerisinde kalan jeneratör odasına müdahale etti.

 YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

 

Yangının çıktığı iş merkezinde çalışanlar ve iş merkezinde bulunan tüp bebek merkezine gelen vatandaşlar bir anda tüm binaya yayılan duman kokusuyla birlikte kendilerini sokağa attı. Görevlilerin de talimatlarıyla kısa süre içerisinde binadan ayrılan vatandaşların büyük panik yaşadığı görüldü.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 10 dakika süren müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Yangının tamamıyla söndürülmesinin ardından ekipler olay yerinden ayrıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.