Broşür dağıtan genci rencide eden İYİ Partili Koraş’a Ülkücü gençlerden anlamlı cevap

Broşür dağıtan genci rencide eden İYİ Partili Koraş’a Ülkücü gençlerden anlamlı cevap

Pendik'te AK Parti'nin broşürünü dağıtan gence karşı alaycı tavır ve provokatif hareketlerde bulunan İYİ Partili Mine Koraş'a Erzurumlu Ülkücü gençlerden videolu anlamlı bir cevap geldi.

Pendik'te AK Parti'nin broşürünü dağıtan gence karşı alaycı tavır ve provokatif hareketlerde bulunan İYİ Partili Mine Koraş'a Erzurumlu Ülkücü gençlerden videolu anlamlı bir cevap geldi.

İYİ Partili Mine Koraş'ın gence karşı aşağılama ve prokotif hareketleri üzerine vatandaşla büyük tepki gösterdi.

ÜLKÜCÜ GENÇLERDEN ANLAMLI MESAJ

Erzurumlu Ülkücü gençler olaya benzer bir video çekerek İYİ Partili Mine Koraş’a anlamlı bir mesaj verdi.

Gençlerin çektiği videoda hakarete mağdur kalan Yusuf Özoğul’un geri dönmesinden sonra anlamlı mesajlar verildi. Videoda verilen mesajlarda, İYİ Partili Mine Koraş’ın ‘Çalışıyor musun’ sorusuna, Yusuf Özoğlu’u canlandıran gen, “Çalışıyorum evet. Vatanım için çalışıyorum. Çünkü ben ‘Türküm doğruyum çalışkanım’ diyerek andın ilk paragrafını okuyor.  

Videoda ardından hemen sonra bir genç daha gelerek “Abla ben de Diyarbakırlıyım” diyerek “Korkma sönmez bu şafaklarda Alsancak. Sönmeden yurdumun üstünde en son ocak’ diyerek İstiklal Marşının ilk kıtasını okuyor.

Ardından bir genç daha gelerek “Abla ben Türk genliğiyim” diyerek, ‘Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir’ diyerek Atatürk’ün gençliğe hitabesinin ilk cümlesini okuyor.

Videoda üç genç daha gelerek topluca Mehmet Akif Ersoy’un Zulmü Alkışlayamam şiirinin bir dizinini bozkurt işareti yaparak hep birlikte söyleyerek sona eriyor.

İşte ‘Ben Türk Milliyetçisiyim’ diyerek genci aşağılıyan İYİ Partili o kadına Ülkücü ve Milliyetçi gençlerden anlamlı mesajın videosu;

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’LA BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan Cumurbaşkanı Erdoğan’da katıldığı TV programında İYİ Partili kadına tekki göstererek gence sahip çıktı. Alaycı tavrına ve provokatif sorularına maruz kalan Yusuf Özoğul, TRT'nin Dolmabahçe'deki özel yayını öncesi Başkan Erdoğan ile bir araya geldi. Erdoğan, anneannesinin ölümü nedeniyle başsağlığı dilediği Yusuf'a "İyi ki varsın" dedi.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

İstanbul Pendik'te AK Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında gönüllü olarak broşür dağıtan bir genç, İyi Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'ın alaycı tavrına ve provokatif sorularına maruz kalmıştı. Mine Koraş birde bunu bir marifetmiş gibi sosyal medya hesaplarından da paylaşmıştı. Bunun üzerine vatandaşlar İYİ Partili kadına büyük tepki gösterirken haksız bir şekilde aşağılamaya maruz kalan Yusuf Özoğul’a ise büyük destek gelmişti.

O anları anlatan Yusuf Özoğlu, "Tepkisine 'Eyvallah' dedim çünkü karşımdaki bir bayandı. Gerçi fark etmez, erkek olsa da tepkim değişmezdi. Sonuçta benim bir büyüğüm. Bugün olsa tavrım yine aynı olurdu, değişen bir şey olmazdı" dedi.

İYİ Partili Mine Koraş, kapısına gelen genci küçük düşürmeye çalıştığı anları videoya kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı. Önce gençten broşür alan İyi Partili Koraş, "Sen andımızı biliyor musun? Oku bakayım andımızı. Seni sorguya çekiyorum" sözleriyle taciz etti.

İYİ Partili Koraş'ın "Bitti mi çaylarınız, makarnalarınız" gibi kışkırtıcı sorularını olgunlukla karşılayan gencin tavrı dikkat çekti. Kışkırtıcı sorularını saygısını bozmadan yanıtlayan genç provokasyona gelmeyerek o anları kaydeden Koraş'ın amacını tersine çevirdi.

Mine Koraş "Seni videoya çekiyorum. Ne mezunusun? Ben Türk milliyetçisiyim" diyerek gösterdiği bu tavırla aslında 'Türk milliyetçisi' değil ne kadar saygısız olduğunu gösterdi.

SİYASETCAFE.COM 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.