İYİ Parti gençlik kolları seçimlere saatler kala istifa etti

İYİ Parti gençlik kolları seçimlere saatler kala istifa etti

Yarın yapılacak mahalli seçimlere sayılı saatler kala İYİ Parti Van Gençlik Kolları, partilerinden istifa ederek hepsi AK Parti'ye geçti.

İYİ Parti Van Gençlik Kolları, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. Gençler istifa gerekçesini ise, “İYİ Parti’nin sergilemiş olduğu duruşun, ülke ve devlet menfaatlerinden uzaklaşmasından ötürü bizlere hizmet etmediğini gençler olarak gördük” denilerek açıkladı.

İYİ PARTİ’NİN ÜLKE VE DEVLET MENFAATLERİNDEN UZAK OLDUĞUNU GÖRDÜK

İYİ Parti Van Gençlik Kolları tarafından yapılan yazılı açıklamada istifa gerekçesi olarak şöyle denildi;

"İYİ Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı olarak milli değerlerimize sahip çıkmak adına fedakar bir düşünce ile faaliyetlerimizi sürdürürken, İYİ Parti’nin sergilemiş olduğu duruşun, ülke ve devlet menfaatlerinden uzaklaşmasından ötürü bizlere hizmet etmediğini gençler olarak gördük.

Bu anlamda yönetimimizle beraber istifa ettiğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyor, bu bağlamda kendimize en yakın parti olarak Adalet ve Kalkınma Partisi'ni (AK Parti) görüp, oluşumun içine girmeye karar verdik. Bu kararımızın sonuna kadar arkasında durup, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin milli ve beka menfaatlerini gözeterek ilerleyeceğimize söz veriyoruz.”

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum