CHP, İstanbul gerekçesini açıkladı: Hiç kimseye faydası yok 

CHP, İstanbul gerekçesini açıkladı: Hiç kimseye faydası yok 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bir çok şaibenin iddiası ve belgelenmesi üzerine YSK'nın önünde bulunan seçim sonuçları ile ilgili, “İstanbul’da seçimlerin yenilenmesi söz konusu değil. Seçimin yenilenmesinin hiç kimseye faydası yok” dedi.

CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, her geçen gün ortaya çıkan İstanbul seçim usulsüzlüklerine değinmeden seçimin iptal edilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.  

SÖZDE İTTİFAK KONUSUNDA ŞART VE KOŞUL ÖNE SÜRDÜ 

Sözcü'nün haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye ittifakı’ açıklamasından kendilerine göre bir yorumda bulunan CHP’li Torun, Türkiye’nin menfaatine olan her konuda beraber olup, çözüm üretebileceklerini söyledi. Torun kendilerine göre yorumladığı ittifak çağrısında da şart ve koşullar öne sürerek şunları kaydetti;, “Ama ‘Türkiye ittifakı’nı kurmadan önce o ittifakı sağlayabilmenin ön koşullarını yerine getirmek lazım."

İSTANBUL SEÇİMİNİN İPTAL EDİLMEMESİ GEREKÇESİNİ AÇIKLADI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bir çok şaibenin iddiası ve belgelenmesi üzerine YSK'nın önünde bulunan seçim sonuçları ile ilgili ise çok kısa bir açıkla yapmakla yetindi. Torun seçimin iptal edilmemesi gerekçesini şu şekilde açıkladı; “İstanbul’da seçimlerin yenilenmesi söz konusu değil. Seçimin yenilenmesinin hiç kimseye faydası yok."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.