CHP ne demek istiyor? Bu süreçte bomba patlarsa...

CHP ne demek istiyor? Bu süreçte bomba patlarsa...

CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Feyza Altun, YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar vermesinin ardından tehditler savurdu.

Yüksek Seçim Kurulu üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. YSK üyeleri, AK Parti'nin itirazını 4 ret oyuna karşılık 7 oyla kabul etti.

YSK'nın itirazları görüştüğü süreçte, CHP İstanbul milletvekili Engin Altay da, AK Parti'nin hak arayışından rahatsız olmuştu. Altay, itiraz sürecinin Türkiye'yi "ekonomik ve askeri yönden" zorda bırakacağını ifade ederek tehditler savurmuştu.

BİR TEHDİTTE FEYZA ALTUN'DAN GELDİ

YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar vermesinin ardından bir tehdit de CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Feyza Altun'dan geldi.

''BOMBA PATLARSA MÜSEBBİBİ BELLİDİR''

Altun Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla toplumu adeta terörizmle tehdit etti.

Altun paylaşımında ''Bu süreçte bomba patlarsa, terör hortlar toplum terörize edilirse müsebbibi bellidir'' ifadelerini kullandı.

feyza-altun-siyasetcafe.jpg

TEPKİLER SONRASI ANINDA SİLDİ

Feyza Altun gelen tepkilerin ardından yaptığı paylaşımı dakikalar sonra kaldırıp ifadelerini değiştirerek yeni bir mesaj paylaştı.

feyza-altun-siyasetcafe20.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.