CHP’den ‘Ciddi feryatlar’ açıklaması: İstifa edin

CHP’den ‘Ciddi feryatlar’ açıklaması: İstifa edin

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İmamoğlu'nun oylarının 14 bin 532 olduğunu belirten Öztrak, " Büyükçekmece'den çok ciddi feryatlar yükselmeye başladı" dedi.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine dair açıklama yaptı. CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun oylarının AK Partili Binali Yıldırım karşısında 29 binden 14 bin 532 oya düştüğünü açıkladı.

Seçim itirazlarındaki son gelişmelerden oldukça tedirgin olan CHP Sözcüsü Öztrak Büyükçekmece’deki sahte seçmen operasyonu nedeniyle Adalet ve İçişleri Bakanının da istifa etmesini savundu.

ADALET VE İÇİŞLERİ BAKANI İSTİFA ETMELİ

Büyükçekmece'deki 'sahte seçmen' iddiaları sonrası gerçekleştirilen operasyonu 'seçmene baskı' olarak gören CHP Sözcüsü Öztrak ''Seçmene baskı yapıyorlar. Büyükçekmece'den çok ciddi feryatlar yükselmeye başladı. Büyükçekmece polis kaynıyor. O polisleri oraya gönderen Adalet Bakanı da İçişleri Bakanı da istifa etmeli'' dedi.

‘SANDIK BAŞLARINDA FETÖ’DEN ALINMIŞ İNSANLAR VAR’

Öztrak, bu sabah saatlerinde Büyükçekmece'de düzenlenen 'sahte seçmen' operasyonuna ilişkin olarak da şunları kaydetti: “’Sandık başlarında FETÖ'den alınmış insanlar var' ne demek? Bunlar olacak iş değil. Eğer doğruysa o kişileri oraya sizin seçim kurullarınız, amirleriniz yerleştirdi. Burada bir kumpas var. Şu anda Ekrem İmamoğlu İstanbul seçmeninin yüzde 49'unun oyunu almıştır. Bakın mahcup olursunuz.”

BÜYÜKÇEKMECE’DE ÇOK CİDDİ FERYATLAR YÜKSELİYOR

Öztrak, Ekrem İmamoğlu’nun şu anda Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu iddia ederek açıklamasını şu şekilde sonlandırdı; “Ekrem İmamoğlu mazbatasını alıp görevine başlamalıdır. Bu sabah Büyükçekmece'den çok ciddi feryatlar yükselmeye başladı. Büyükçekmece polis kaynıyor. Seçmen kaydırılmış mı kaydırılmamış mı? YSK seçmen listelerini kesinleştireli çok zaman oldu.”

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.