CHP’li Eren Erdem dayakçı Halil Sezai’ye sahip çıktı

CHP’li Eren Erdem dayakçı Halil Sezai’ye sahip çıktı

Yaşlı komşusunu tekme tokat döven ünlü sanatçı Halil Sezai serbest bırakıldı.Sanatçının gözaltına alındığı dakikalarda sosyal medyadan açıklama yapan CHP'li Eren Erdem, dayak görüntülerine rağmen ünlü sanatçıya destek vererek serbest bırakılmasını istedi

Bugün ünlü şarkıcı Halil Sezai, İstanbul Tuzla'da kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusu 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'in evini basıp şiddet uyguladı. Tüm Türkiye bu haberle çalkalandı.

 

İFADEDEN SONRA BIRAKILDI

Hüseyin Meriç'in şikayeti üzerine Halil Sezai gözaltına alındı. Yaşlı adamı öldüresiye tekme tokat dövdüğü görüntülere rağmen CHP'li Eren Erdem'in sosyal medya hesabından anında açıklama yaparak serbest bırakılması gerektiğini savunduğu Halil Sezai, ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

 

Eren Erdem, gelen tepkiler üzerine bu gönderisini silmek zorunda kaldı.

aa-015.jpg

CÜNEYT ÖZDEMİR TEPKİ GÖSTERDİ

Eren Erdem'in Halil Sezai'nin serbest bırakılması gerektiğini savunduğu paylaşımlarına bir tepki de gazeteci Cüneyt Özdemir'den geldi.

 

Cüneyt Özdemir, ''Halil Sezai 67 yaşındaki bir adamı tekme tokat dövüyor, karakolluk oluyor, belli ki pişman özür mesajı yayınlıyor. Peki CHP PM üyesi Eren Erdem ne yapıyor? Sonrasında apar topar sildiği şu twitlere bakıp da bu uyduruk adamdan utanmayan tek bir CHP'li var mıdır acaba?'' ifadelerini kullandı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.