CHP'li Gök açıkladı "CHP'lilerin Çubuk'a gelmesini yasakladık"

CHP'li Gök açıkladı "CHP'lilerin Çubuk'a gelmesini yasakladık"

CHP Ankara Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Levent Gök, Kılıçdaroğlu'na saldırı sonrası, "Bizi arayan bütün CHP'lilerin Çubuk'a gelmesini yasakladık. 'Biz devletimize güveniyoruz' dedik" ifadelerini kullandı.

CHP Ankara Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Levent Gök, Ankara Çubuk'taki asker cenazesinde uğradığı saldırının öncesi ve sonrasını anlattı. 

CHP Ankara Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Levent Gök, Habertürk'te Kübra Par'ın sorularını yanıtlayarak, "İleride Akkuzulu köyünden bir davet gelirse gideriz mutlaka. Onları da Meclis'te ağırlarız. Biz birbirimizi tanımak, anlamak durumundayız. Bu aşılması gereken bir meseledir" diye konuştu.

"MHP'Lİ FETHİ YILDIZ'A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kübra Par'ın "Şimdi MHP'li siyasetçiden mesaj aldım. MHP'li Fethi Yıldız, sizi oradan arabayla alan üç kişinin MHP'li arkadaşlarının olduğunu söyledi" sözleri üzerine Gök şunları kaydetti: "Çok teşekkür ederim. Az önce anlatmaya çalıştığım tablo budur. Bizim MHP içinde çok değerli, sorumluluk sahibi arkadaşlarımız var. AK Parti'ye oy veren vatandaşlarımız ve siyasetçilerimiz de öyle. Biz bu olaylarda Türkiye'yi yaşanan bu olumsuzluklardan ileriye doğru bir tablo çıkartabilir. Ben yaşadığımız bunca olaylara rağmen katkı sunabilirim."

"YENEROĞLU ÇOK ÖZEL BİR MİLLETVEKİLİ"

CHP'li Gök ayrıca saldırıdan sonra kendisini önce telefonla arayıp ardından ziyarete gelen AK Parti'li Mustafa Yeneroğlu için "Mustafa Yeneroğlu çok özel bir milletvekilidir. Çok sorumlu bir siyasetçi. Benim açımdan çok değerli bir ziyaret oldu. Bir CHP'li vekille AK Partili vekil bu üzücü hadisede yanyana gelebiliyorlar. Sayın Yeneroğlu'nun dünkü ziyareti çok kıymetlidir. Onun için kendisine sizin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
"CHP'LİLERİN ÇUBUK'A GELMESİNİ YASAKLADIK"

CHP'li Leven Gök saldlrı sonrası kendilerini arayan CHP'lilere Çubuk'a gelmemeleri için talimat verdiğini belirterek, "Bizi arayan bütün CHP'lilerin Çubuk'a gelmesini yasakladık. 'Biz devletimize güveniyoruz' dedik. Genel başkanımız o esnada mahsur kalmış ve eve alınmıştı.Saldırı olduğunda CHP'li yurttaşların kesinlikle Çubuk'a gelmeme talimatını verdim" dedi. 

"BU OLAY ORGANİZE BİR TERÖR EYLEMİDİR"

Öte yandan geçen pazartesi günü basın toplantısı ile Kılıçdarğlu'na saldlrıyı basın toplantısıyla değerlendiren Gök olayı bir terör eylemi olarak görmüştü. Basın açıklamasında Ankara Valisi'nin olayı protesto gibi gösterdiğini iddia eden Gök bundan  üzüntü duyduğunu belirterek şöyle konuşmuştu; "Bu olay organize bir terör eylemidir, Sivas olaylarının bir benzeridir, bu olay bir linç girişimidir. Devlet aklı iflas etmiştir, devletin bütün refleksleri acz içinde kalmıştır."

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.