İYİ Parti'de sular durulmuyor İsmail Koncuk'ta isyan etti

İYİ Parti'de sular durulmuyor İsmail Koncuk'ta isyan etti

İyi Parti GİK üyesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk Adana’da görevden alınan İl sekreteri ve iki İl Başkan yardımcısının divandaki görevlerinden alınmasına sert tepki gösterdi.

İyi Parti’de sular durulmuyor. Her gün yeni bir isyan, başkaldırı ve kongre isteği ile parti içi çalkalanma devam ediyor.

En son İzmir teşkilatının olağanüstü kongre isteği ile gündeme gelen İyi Parti’de şimdi de Adana teşkilatında yaşananlar partiyi karıştırdı.

Seçimlerde Millet İttifakı içerisinde yer alan İyi Parti’de İttifaka HDP/PKK desteğinin yankıları devam ediyor.

Şimdi de İyi Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk Genel Merkez’i ağır bir dille eleştirerek “İyi Parti birkaç kişinin egosuna teslim edilemez” diyerek Genel Merkez’i topa tuttu.

İyi Parti GİK üyesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk Adana’da görevden alınan İl sekreteri ve iki İl Başkan yardımcısının divandaki görevlerinden alınmasına sert tepki gösterdi.

Koncuk görevden almalar ile ilgili bir açıklama yaparak görevden alınanlara sahip çıktı ve karara tepkisini sert cümleler ile ifade etti.

Adana Teşkilatında görevden alınan İl sekreteri Mustafa Üresin ile İl Başkan Yardımcıları Celal Apak ve Mehmet Alkan’ın birbirinden değerli birer dava adamı olduğunu söyleyerek;

“Görevden alınmalarının geçerli hiçbir sebebi yoktur, Adana’da sevilen, sayılan binlerce öğrenci yetiştirmiş Mustafa Üresin ve Celal Apak’ın İyi Parti Divanındaki görevlerinden al aşağı edilmesi, partimiz açısından sorgulanması ve kamuoyuna gerekçeleri ile açıklanması gereken bir durumdur. İl Başkan Yardımcısı Mehmet Alkan’ın ise gerek adam gibi duruşu, ahlakı, mücadele gücü ile teşkilatımıza faydası herkesin malumudur” ifadelerini kullandı.

KONCUK “KENDİNİ BİLMEZ DİYEREK” KİMLERİ İŞARET ETTİ

İsmail Koncuk’un “İyi Parti birkaç kişinin egosuna teslim edilemez” diyerek Genel Merkez yöneticilerini ve Genel Başkanı eleştirdiği iddia edildi.

Koncuk açıklamasına şu cümleler ile devam etti;

“Herkes şunu iyi bilsin, biz buradayız, bizi korkan, kaçan, ihanet eden birileri ile kimse karıştırmasın. İnandığımız ilkeler doğrultusunda sonuna kadar mücadelemizi yaparız.  “İyi Parti’nin birkaç kendini bilmezin hırsına, egosuna teslim edilmesi mümkün değildir.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.